Julkitilat

White Sand Lounge

white-sand-lounge-helsinki-1

Inspiroiva ja mielenkiintoinen ympäristö takaa edellytykset motivoivaan keskusteluympäristöön olipa kyse sitten työasioihin liittyvästä kokouksesta tai illanvietosta ystävien kanssa. White Sand Lounge on Helsingin keskustassa sijaitseva kokoustila, joka tarjoaa vähintäänkin rennon ja erilaisen ympäristön kokouksille ja ajanvietolle.

white-sand-lounge-helsinki-2

Neuvottelujen lomassa voit upottaa varpaat lämpimään hiekkaan ja antaa ajatuksen lentää riippukeinussa istuskellen.

white-sand-lounge-helsinki-3

Virallisen osuuden jälkeen voitte kerääntyä ”paikalliseen” baariin nauttimaan omista juomista ja pelata muutaman erän biljardia.

white-sand-lounge-helsinki-4

white-sand-lounge-helsinki-5

Tilasta löytyy myös perinteisempi kokoushuone, jossa virallinen osuus voidaan hoitaa pöydässä istuskellen.

white-sand-lounge-helsinki-6

Ihana ja erilainen ympäristö, joka takaa varmasti hyvän tunnelman niin kokouksille kuin ajanvietolle ystävien seurassa. Tutustu tarkemmin tilaan Venuu -palvelussa.

Kuvat venuu.fi

Ravintola Intro

ravintola-intro-joanna-laajisto-1

Kuopiossa sijaitseva ravintola Intro sai uudeen sisustuksen, jonka toteutuksesta on vastannut Joanna Laajisto. Kevyttä ja valoisaa ilmettä rytmittävät graafiset ja teollisuushenkiset yksityiskohdat. Vaalea värimaailma saa mukavaa kontrastia betonista ja puisista kalusteista.

ravintola-intro-joanna-laajisto-2

Avarat tilat ja rauhalliset sisustusratkaisut pitävät huolen tilan avaruudesta myös silloin kun tupa on täynnä ja päivä vaihtuu iltahämärään.

ravintola-intro-joanna-laajisto-3

Graafiset ja geometriset kuviot lattiassa tuovat tilaan kaivattua ryhtiä.

ravintola-intro-joanna-laajisto-4

Klubin puolella valaistus ja muhkeat sohvat ovat pääroolissa.

ravintola-intro-joanna-laajisto-5

Lattian graafinen kuvio toistuu läpi tilojen ja sitoo tilat hyvin yhteen. Kokonaisuutena hyvin tyylikäs ja aikaa kestävä sisustus. Lisää projektista voit katsoa suunnittelijan verkkosivuilta.

Kuvat Mikko Ryhänen

Tyylikäs toimistotila

fyra-rettig-toimisto-1

Sisustusarkkitehdit Fyra uudisti Rettig Kiinteistökehitys Oy:n Helsingissä sijaitsevan toimitilan ja lopputulos on upeaa katseltavaa. Kooltaan 270 neliön kokoinen toimistokokonaisuus sai muutoksen myötä tyylikkään ilmeen, johon henkeä ja tunnelmaa luovat näyttävät holvikaaret. Näin onnistuttiin myös kunnioittamaan rakennuksen alkuperäisiä piirteitä ja korostamaan tilan aitoa luonnetta.

fyra-rettig-toimisto-2

Lopputulos osoittaa hyvin miten avokonttoritilasta saa sekä toimivan että upean kokonaisuuden.

fyra-rettig-toimisto-3

Tilaan asennettiin uusi massiivipuulattia ja kustomoidut väliovet. Yleisilme pidettiin hillityn yksinkertaisena.

fyra-rettig-toimisto-4

Kivi, puu ja lasi muodostavat päämateriaaleina pettämättömän yhdistelmään. Mustavalkoinen värimaailma saa aikaan modernin ja samalla ajattoman ilmeen.

fyra-rettig-toimisto-5

Myös wc-tila uusittiin ja sen yhteyteen rakennettiin asiakkaan toiveesta suihkutila. Tarkemmin projektista ja sen toteuttajasta voit lukea Fyran verkkosivuilta.

Kuvat fyra.fi / Sampsa Pärnänen

Moderni toimistosisustus

toimisto-moderni-1

Inspiroiva ja visuaalisesti miellyttävä työympäristö motivoi työntekijöitä. Sisustusarkkitehdit Fyra suunnitteli tämän 880 neliön kokoisen toimistokonseptin, joka sijaitsee vuonna 1927 alun perin viljavarastoksi rakennetussa kiinteistössä Helsingin Sörnäisissä. Tilakonseptin suunnittelu alkoi henkilöstön työskentelytapojen sekä vanhan toimitilan käyttötapojen analysoinnilla, minkä pohjalta uudet tilat suunniteltiin joustaviksi ja optimaalisiksi työskentelyn eri vaiheita, tarpeita ja kasvua ajatellen.

toimisto-moderni-2

Toimistosisustamisessa tilojen jakaminen sisäiseen ja asiakkaille tarkoitettuun käyttöön on tärkeää. Tämä asia huomioitiin myös kyseisessä projektissa, jonka lisäksi suunniteltiin eri tiloja eri tarpeisiin, kuten tiimityöskentelyä tai yksittäistä keskittymistä työskentelyä vaativaa työtä huomioiden.

toimisto-moderni-3

Tilojen sisustuksessa näkyy ajattomuus ja rauhallinen, mutta kuitenkin mielenkiintoisia yksityiskohtia sisältävä tyyli.

toimisto-moderni-4

Pirteää ilmettä tiloihin tuovat keltaiset klassikkohuonekalut, jotka nousevat mukavasti esiin valkoisen ja harmaan eri sävyjen keskeltä.

toimisto-moderni-5

Kaiken kaikkiaan toimiva ja elegantti kokonaisuus, joka varmasti kestää aikaa ja katseita. Aina energinen keltainen toimii varmasti aamuisin, vaikka väri ei muuten lukeutuisikaan kaikkien lempiväreihin. Lisää toteutuksesta voi luke Fyran -verkkosivuilta.

Kuvat fyra.fi / Sampsa Pärnänen

Klubiravintola kuin maalarin työpaja

pracownia-club1

Karina Wiciakin suunnittelema Pracownia klubiravintola tarjoaa todella omaleimaisen ympäristön illanviettoon ja ruokailuun. Kuten kuvista näkyy inspiraatiota tilan suunnittelulle on haettu taidemaalarin työtilasta. Suuret lattiasta kattoon ulottuvat siveltimet rytmittävät ja hauskuuttavat tilan ilmettä.

pracownia-club2

Maaliroiskeita näkyy siellä täällä, aivan kuten taitelijan työssä yleensäkin.

pracownia-club3

Valkoiset ”maaliämpärit” muodostavat viihtyisiä istuinnurkkauksia. Valaistuksessa ja pöytätasoissa on käytetty kirkasta ja ilmavaa lasia.

pracownia-club4

Ja sama linja näkyy tietenkin myös wc-tiloissa. Kerrassaan mainio kokonaisuus, joka saa väkisinkin hymyn suupielille. Tarkemmin tilaan voit tutustua designtoimisto WamHousen verkkosivuilla.

Kuvat wamhouse.pl

Kohu-Live Basement

kohulivebasement1

Helsingissä sijaitseva Basement on tyylikäs remontoitu tila Aleksis Kiven kadulla. Tästä kodikkaasti sisustetusta edustustilasta löytyvät kaikki tarvittavat puitteet juhliin; baari, kolme kylmäkaappia, jyhkeä äänentoisto, kuusi kappaletta isoja led screenejä sekä videotykki. Tunnelmavalaistuksella voit säätää tilan värin haluamaksesi.

kohulivebasement2

Tilasta löytyy useita viihtyisiä nurkkauksia, joissa voi rentoutumisen ohessa istuskella ja vaihtaa kuulumisia. Modernit valkoiset pinnat yhdessä jykevien tiiliseinien kanssa muodostavat näyttävän ja tunnelmallisen yleisilmeen.

kohulivebasement3

Tila sopii hyvin vaikkapa pienimuotoiselle tuotelanseeraukselle, jossa vieraat pääsevät hypistelemään ja ihmettelemään uutuustuotteita.

kohulivebasement4

Neuvottelutilat tarjoavat puitteet virallisille osuuksille esim. tiimin virkistyspäivässä.

kohulivebasement5

Ja päivän kruunaa tietenkin tunnelmallinen saunatila. Basement on loistava valinta 10-20 henkilön kokoiselle porukalle, esimerkiksi pikkujouluja tai synttäreitä silmällä pitäen. Tarkemmat tiedot tilasta saat Venuu palvelusta, jonka kautta voit myös tiedustella tilan vuokraamisesta.

Kuvat venuu.fi

Varastosta toimistoksi

jointeditorial1

Vanha varastorakennus laitettiin uuteen uskoon ja siitä tuli todella näyttävät ja viihtyisät toimitilat Joint Editorialle. Tilan loftimainen rakenne asetti omia haasteita, mutta toisaalta se tarjosi loistavat lähtökohdat toteuttaa riittävän avoimia ja sosiaalisia tilaratkaisuita. Jo heti vastaanotosta paistaa tilan upea arkkitehtuuri ja lämmin tunnelma.

jointeditorial2

Kaiken keskellä sijaitsee yleiset sosiaaliset tilat keittiöineen ja ruokailutiloineen. Tänne on mukava kerääntyä nauttimaan kuppi kahvia ja unohtaa hetkeksi päivän kiireet.

jointeditorial3

Paksut puupalkit viestivät tilan henkeä ja menneisyyttä. Ne luovat samalla upeita yksityiskohtia sekä yhdistävät tilassa käytettyjä puisia materiaaleja toisiinsa.

jointeditorial4

Avoimen työympäristön lisäksi on kiinnitetty tietenkin huomiota tarpeellisiin neuvottelutiloihin, jotka tarjoavat riittävää yksityisyyttä palavereille. Miljöö on todella rento, mutta samalla tyylikäs.

jointeditorial5

Ylätasolla löytyy avoimia työpisteitä, joissa on kuitenkin riittävä työrauha. Luonnonvalosta pitävät huolen tilan ilmavuuden lisäksi suuret kattoikkunat. Näyttävä ja viihtyisi kokonaisuus, joka taipuu moneksi yrityksen tarpeiden kasvaessa ja muuttuessa. Voit tutustua tarkemmin projektiin ja tilaan Jessica Helgerson Interior Design verkkosivuilla.

Musta kampaamo

gumsalon1

Italiassa, Milanossa sijaitseva kampaamoliike Gum Salon on sisustettu rohkeasti mustalla. Kun kyse on kampaamosta, tarvitaan tietenkin hyvä ja tehokas valaistus yleisvärityksen ollessa näinkin tummaa. Tässä paikassa on kuitenkin sitä jotain ja ripauksen hollywood tunnelmaa tuovat peileissä olevat hehkulamput.

gumsalon2

Odotustilana toimii tienkin rouhea ja maskuliininen musta nahkasohva. Tummanharmaaksi maalattu tiiliseinä ja kromiset yksityiskohdat viimeistelevät tilan ilmeen.

gumsalon3

Kampaamosta löytyy vanhan kassakoneen lisäksi vanha radio tai ainakin sellaisen näköinen. Tämä onkin loistava keino tuoda vastapainoa tummille pinnoille. Vanhat antiikkia henkivät yksityiskohdat tuovat hyvän vastakohdan modernille ja pelkistetylle mustalle. Tutustu tarkemmin kampaamoon sen omilla verkkosivuilla.

Kuvat gumsalon.it

Valoisa työtila

Fashionology verkkokauppaa pitävä Rachel Duister pääsee päivittäisessä työssään nauttimaan valoisasta ja yksinkertaisen kauniista työtilasta, jossa on kaikki se tarpeellinen, mitä pieneltä toimistolta vaaditaan.

Kliinin valkoisen keskellä lämmin taljo tuo hieman väriä ja tietenkin lämpöä tilaan. Suuren pöydän ääreen on mukava istahtaa pitämään palaveria. Läpinäkyvät istuinosat ja metalliset jalat muodostavat puun kanssa toimivan yhdistelmän.

Tilaan on tuotu myös musta rottinkinen riipputuoli eikä klassikkojakaan ole unohdettu. Muhkealle nahkasohvalle on mukava istahtaa visioimaan ja miettimään päivän askareita. Mikäli haluat tutustua Racheliin tarkemmin, voit lukea hänestä tehdyn haastattelun täältä.

Kuvat ilovefashionnews.nl

 

Viihtyisästi toimistolla

Sydneyssä sijaitseva toimistorakennus kätkee sisälleen upeat edustustilat, joissa voi hyvillä mielin kestitä asiakkaita. Tämän olohuonemaisen ”odotustilan” lämpimän tunnelman kruunaavat kokolattiamatto sekä television alla loimuava takka.

Muhkeat tuolit ja viihtyisä ympäristö pitävät palaveriseurueen hyvällä tuulella. Vaikka ollaankin työympäristössä ei ole väärin miettiä omaa ja asiakkaan viihtymistä. Katso lisää tilan suunnittelusta vastanneen designtoimisto Hecker Guthrien verkkosivuilta.

Kuvat heckerguthrie.com

Inspiroidu lisää

Kotoisa loft asunto

Amsterdamilaisen suunnittelija James van der Veldenin toteuttamassa sisustuksessa yhdistyvät tyylikkyys ja kotoisa rento tunnelma. Modernien pintojen vastakohdiksi on valittu luonnollisia elementtejä mm. puusta. Keittiössä saarekkeen...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta