Sisustuslehdet

Talo&Koti

Talo&Koti auttaa lukijoitaan näkemään neliönsä uusin silmin ja tarjoaa ratkaisuja, jotka jokainen voi toteuttaa omilla ehdoillaan ja omassa mittakaavassaan. Talo&Koti tarjoaa joka kuukausi elämyksiä ja inspiraatiota niin sisustaville kotikissoille, rakentaville reiskoille kuin puutarhaan hullaantuneille.

Tilaa Talo&Koti

 

Glorian koti


Glorian Koti on suuntaa näyttävä suomalainen laatuasumisen ja sisustamisen erikoislehti. Se esittelee persoonallisimmat kodit sekä kiehtovimmat puutarhat ja vapaa-ajan asunnot. Lehti tutustuttaa lukijansa sisustamisen ajankohtaisiin uutuuksiin sekä asumisen tuleviin trendeihin.

Tilaa Glorian koti

 

Deko


Deko on moderni sisustuslehti, jossa esitellään idearikkaita koteja, luovia tila- ja säilytysratkaisuja sekä trendikkäitä kalusteita. Deko antaa hyviä käytännön vinkkejä sisustamiseen ja kertoo parhaat vinkit sisustusunelmien toteuttamiseen.

 

Koti ja keittiö


Koti ja keittiö on elävä, raikas asumisen, sisustuksen ja hyvän ruoan erikoislehti. Lehti pursuaa tuoreita ideoita, trendejä ja hyötytietoa näyttävässä, mutta selkeän modernissa paketissa. Koti ja keittiö esittelee kauneimmat kodit, kiinnostavimmat tuoteuutuudet ja tarjoilee uutta inspiraatiota viihtyisään kotiin.

Tilaa Koti ja keittiö

 

Divaani


Ylellisen kaunis Divaani tarjoilee persoonallisia koteja, tyylikästä tilankäyttöä ja kodikkaita ideoita. Jokaisesta lehdestä löydät kiinnostavien kotien lisäksi ruokaa & kattauksia, matkakohteita sekä vihertäviä pihoja.

 

Kotivinkki

Kotivinkki, on arjen kumppani ja ilo. Se kannustaa tekemään, toimimaan ja ajattelemaan itse. Hyvä arki on luksusta ja Kotivinkki tarjoaa eväitä siitä nauttimiseen. Kotivinkki kertoo lukijan elämän tärkeistä asioista. Sitä on helppo lähestyä ja se tarjoaa ajankohtaista ajateltavaa sekä luettavaa.

Tilaa Kotivinkki

 

Inspiroidu lisää

Skandinaavisen rauhallinen sisustus

Skandinaavisen rauhallinen sisustus luo tähän 91 neliöiseen Göteborgissa myynnissä olevaan kotiin miellyttävän ja kodikkaan tunnelman. Vaalea sisustus korostaa tilojen valoisuutta ja kauniit huonekalut sekä yksityiskohdat...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta