Tagi: Aava Helsinki

Väriä seinälle

aavahelsinki-sale Käsinmaalattu taideteos tuo sisustukseen lämmintä tunnelmaa. Teoksessa esiintyvät värit on helppo yhdistää sisustuksen muuhun värimaailmaan ja päinvastoin. Monellekaan sisustajalle ei tule ensimmäisenä mieleen lähteä etsimään taulukauppaa saati löytää sellaista kovin helposti. AAVA Helsinki tarjoaa loistavan mahdollisuuden etsiä itselleen sopivaa taulua paitsi helposti myös edullisesti. Suositussa AAVA Helsinki -verkkokaupassa on tällä hetkellä paljon tuotteita -50%, joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa löytyisikö valikoimasta omaan kotiin jotain uutta piristystä. Kauppaan pääset tästä.

Syyskuun tauluvalinnat

taulut-syyskuu

Sisustusblogi.fi valitsee kuukausittain omat suosikkitaulunsa, jotka tavalla tai toisella sopivat ajankohtaan. Kuten huomata saattaa syyskuun valinnoissa on läsnä syksyn sateisuus. Toisaalta lämpimät sävyt tuovat niin kuvissa kuin luonnossa ruskana ryhtiä ja lämpöä ympäristöönsä. Taide sinällään on katsojan silmissä, mutta käyttämällä esimerkiksi taulussa olevia päävärejä tehosteväreinä sisustuksen tekstiileissä ja yksityiskohdissa täydennät kokonaisuutta helposti ja näyttävästi. Taulun ei siis tarvitse olla vain yksi erillinen taideteos vaan se voi olla osa koko sisustusta!

Kuvan taulut ovat myynnissä Aava Helsinki -verkkokaupassa. HUOM! Sisustusblogin lukijat saavat kaikista Aava Helsinki tuotteista 15% alennuksen käyttämällä tilauksen yhteydessä alennuskoodia ”SISUSTUSBLOGI15”.

Aava Helsinki

Oletko kyllästynyt vanhoihin seinillä möllöttäviin tauluihin, mutta et tiedä mistä lähteä etsimään järkihintaista ja hyvältä näyttävää taidetta koristamaan kotiasi. Aava Helsinki tuo kaikkien ulottuville suomalaisten taiteilijoiden suunnittelemia uniikkeja öljyvärimaalauksia, jotka todella nostavat tilan ilmettä ja arvoa uudelle tasolle.

Jokainen teos on yksilöllinen eikä siten tarvitse olla huolissaan jo tutuksi tulleesta Ikea-tauluilmiöstä ja ihailla täysin samanlaista taulua joka toisen kaverin kodissa. Aava Helsingin valikoimasta löytyy myös teoksia, jotka koostuvat useammasta osasta, mikä antaa sisustajalle loistavia mahdollisuuksia. Sijoittamalla osat hieman erilleen toisistaan taulukokonaisuus näyttää aivan toisenlaiselta ja rytmittää tilaa hyvin mielenkiintoisella tavalla.

Taulun ei tarvitse eikä se kotioloissa saisikaan olla erillinen oma osa sisustusta. Parhaimmillaan taulu tukee sisustuksen muuta tyyliä, muotoja ja tietenkin värejä. Taulun piirteitä ja visuaalisuutta kannattaakin korostaa käyttämällä sisustuksessa samoja värejä ja muotoja. Lisää upeita tauluja voi ihastella ja tietenkin tilata suoraan Aava Helsinki -verkkosivuilta.

HUOM! Saat 15% alennuksen tilauksesta käyttämällä alekoodia ”SISUSTUSBLOGI15”.

Kuvat aavahelsinki.com

Inspiroidu lisää

Tyylikkäästi vanhahtava sisustus

Porvoon keskustassa sijaitseva vanha talo kätkee sisälleen tyylikkään sisustuksen, jossa on ihana tuulahdus menneitä vuosikymmeniä. Tämä näkyy läpi kodin eri tilojen kalusteissa, koriste-esineissä, tekstiileissä sekä...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta