Tagi: Bang & Olufsen

BeoPlay A9

BeoPlay A9 on Bang & Olufsenin uudenlainen tapa tuoda kaiutin esiin sisustuksessa. Unohtamatta laatua, tämä kaiutin on selkeä osa sisustusta eikä sitä ole tarkoitus piilottaa näkyvistä. Puisten jalkojen ansiosta se voi seistä vapaasti nurkassa, mutta kaiuttimen saa kiinnitettyä myös seinälle.

Jalat on saatavilla kolmen eri sävyisenä. Kaiutin on saatavilla valkoisen lisäksi myös muissa väreissä, esim. vihreänä, punaisena tai mustana. Tarkempiin teknisiin yksityiskohtiin voit tutustua tuotteen omilla verkkosivuilla.

Kuvat beoplay.com

BeoSound 8

BeoSound 8 on moderni ja laadukas äänentoistojärjestelmä, joka laatunsa lisäksi täyttää vaativankin sisustajan toiveet. Bang & Olufsen laitteet tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan ja ensiluokkaisesta laadustaan. Näin on myös BeoSound 8 kohdalla, joka toistaa lempikappaleesi taidokkaasti.

BeoSound 8:sta löytyy paikka suosituimmilla Applen musiikkilaitteille. Sen voi sijoittaa sekä pöydälle että seinälle. Muodot kulkevat rinta rinnan teknisten ratkaisujen. Äänentoisto on huippulaatua. Tutustu tarkemmin teknisiin tietoihin Bang & Olufsen -verkkosivuilla.

Kuvat bang-olufsen.com

Inspiroidu lisää

Moderni ullakkohuoneisto parvella ja kattoikkunalla

Ullakkohuoneiston parhaita puolia on sen yksilölliset muodot ja poikkeavat rakenteelliset piirteet. Vinokatoissa seikkailevat puuhirret, tilojen ilmavuus ja usein suuri huonekorkeus antavat sisustajalle paljon mahdollisuuksia. Tämä...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta