Tagi: Bonaldo

Babel hyllykkö

Kartion muotoinen Babel hyllykkö toimii mainiona säilytystilan pienellä määrälle kirjoja. Tasojen ja lokeroiden epäsymmetrisyys tekee hyllyköstä elävän ja hauskan. Pyöreän muotonsa ansiosta Babel on helppo sijoittaa melkeinpä mihin tahansa tilaan. Babel kuuluu Bonaldon valikoimaan, jonka tuotteita myy sisustusliike Casuarina Decor.

Kuva bonaldo.it

Pebble pöytä

Matthias Demackerin suunnittelema pöytä on tuulahdus futuristisia muotoja. Sen sisä- ja ulkopinta voivat olla eri värisiä mikä antaa pöydälle mielenkiintoisen vivahteen. Avoimessa sisäosassa on helppo säilyttää lehtiä ja muuta pientavaraa. Pöytä kuuluu Bonaldon valikoimaan, jonka tuotteita myy sisustusliike Casuarina Decor.

Kuva bonaldo.it

Tyylikäs mustavalkoinen makuuhuone

Bonaldon Cocoon sänky on muodoltaan ja olemukseltaan todella miellyttävän näköinen. Se on melko matala sänky, mikä luo sille omalta osaltaan tiettyä arvokkutta, samalla luokseensa kutsuvaa pehmeyttä ja lämpöä. Kuvassa näkyvät klassikot kuten Bourgie täydentävät tilan tyyliä ja yksinkertaisen tyylikästä italialaista linjakkuutta. Bonaldon tuotteita myy sisustusliike Casuarina Decor.

Kuva bonaldo.it

Inspiroidu lisää

Vihervaara

Kannustalon Vihervaara tekee monen suomalaisen unelmista totta. Se on arjen ehdoilla suunniteltu avara ja tilava koti, joka hurmaa asukkaansa heti ensi hetkestä. Vihervaaran kanssa...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta