Tagi: Falper

Luksuskylpyhuone miehelle

Italialainen Falper tuo George kylpyhuonekalusteillaan maskuliinista ilmettä tilaan. Kiiltävä teräs, kirkkaat peilipinnat ja selkeä ote kokonaisuuteen vastaavat vaativammankin herrasmiehen toiveisiin. Ripaus luksusta jokaiseen päivään.

Tarkemmin Falperin tuotteista löydät Rovere verkkosivuilta.

Kuvat falper.it

Puu kylpyhuoneessa

Kaunis ja elegantti kylpyhuone, joka on kalustettu Falperin PEACE HOTEL -kylpyhuonetuotteilla. Kylpyhuoneen kovat perusmateriaalit saavat pehmeyttä tyylikkääksi muotoillusta puusta, joka elävänä materiaalina tuo tilaan lämpöä ja kodikkuutta. Perinteisten lattiakaapistojen sijaan tässä kylpyhuoneessa on käytetty seinään kiinnitettyjä kaapistoja, mikä helpottaa tilan siivouksessa huomattavan paljon. Kosteat tilat keräävät pölyä lattioiden nurkkiin, joista sitä on välillä työlästä hinkata pois, ainakin jos edellisestä siivouskerrasta on vierähtänyt hyvä tovi. Kun säilytystilat on nostettu seinille, on lattiatasot helppo suihkuttaa puhtaaksi ja kuivata lastalla kiiltämään. Tarkemmin Falperin tuotteista ja tietoa niiden tilauksesta löydät Rovere verkkosivuilta.

Kuva falper.it

Ihanaa italialaista

Italialainen designtaito tulee erityisen hyvin esille heidän suunnittelemissaan kylpyhuonekokonaisuuksissa. Tässä poiminta kylpyhuonevalmistaja Falperin George mallistosta. Kun kiiltävä moderni valkoinen yhdistetään voimakkaisiin lämpimiin seinäpintoihin saadaan aikaan todella tyylikäs kokonaisuus. Pesualtaan muoto ja olemus suuren peilihyllyn edessä on loistokas. Ei välttämättä käytännöllisin, mutta kun kyse on designista niin tässä on sitä jotain.  Tarkemmin Falperin tuotteista ja tietoa niiden tilauksesta löydät Rovere verkkosivuilta.

Kuvat falper.it

Inspiroidu lisää

Ylellistä avaruutta ja tyyliä

Valoisan avarat puitteet ja tyylillä toteutetut sisustusratkaisut tarjoavat ylellistä asumista tässä kauniin valkoisessa kivitalossa, jossa pääsee nauttimaan myös isosta viihtyisästä pihaterassista. Kohde löytyy myynnistä...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta