Tagi: Furninova

Frog-lepotuoli

Furninovan Frog-lepotuoli on täydellinen rentoon köllöttelyyn muhkeutensa ja upottavan rouhetäytteensä ansiosta. Irrotettavaa päällistä on saatavilla useissa väreissä ja variaatioissa, materiaaleista voi valita nahkaisen ja kankaisen väliltä. Tätä lepotuolia myy muun muassa Vepsäläinen.

Kuva: furninova.com

Sohva sisustuksen mukaan

Uuden sohvan hankinta on usein pitkä prosessi. Vaihtoehtoja on lukematon määrä ja omaa suosikkia kaiken paljouden keskeltä voi olla hyvinkin vaikea löytyy. Laatuun kannattaa kuitenkin sijoittaa ja myyjän konsultointi on aina paikallaan. Valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ympäristöön, johon sohva sohva tullaan sijoittamaan. Sohva on iso sisustuselementti ja se tuo paljon väriä tilaan. Huomioi siis jo olemassa olevan sisustuksen värimaailma, materiaalit ja tyyli.

Huonekaluliikkeessä sohva näyttää helposti pienemmältä kuin miltä lopullisessa sijoituspaikassaan olohuoneessa. Pidä huoli, että sohvan ympärillä on riittävästi ilmaa. Sohvaa ei suinkaan kannata sijoittaa aivan kiinni seiniin tai muihin kalusteisiin. Kuvissa esillä olevat sohvat kuuluvat Furninovan valikoimaan. Ylemmässä kuvassa esillä Apollon ja alemmassa Vesta niminen malli, jotka molemmat näyttävät ja varmasti myös tuntuvat muhkeilta. Furninovan tuotteita myy Vepsäläinen.

Kuvat furninova.com

Inspiroidu lisää

Upeasti ullakolla

Reilu 100 neliön kokoinen Göteborgissa sijaitseva ullakkoasunto hurmaa persoonallisella pohjaratkaisullaan ja upeasti toteutetulla sisustuksellaan. Kodin sydämenä toimii ehdottomasti käytävämäisen tilajaottelun toisessa päässä oleva keittiö,...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta