Tagi: Helsinki Home Design

Moderni 41 neliöinen kaksio

helsinkihomedesign-viipurinkatu1

Helsinkiläiskaksion 41 neliömetriä sai kauttaaltaan modernin valkoisen ilmeen Helsinki Home Designin toteuttamassa uudistuksessa, jossa haluttiin tuoda kaksioon arjen tarpeet täyttävien toimintojen lisäksi myös hieman luksusta.

helsinkihomedesign-viipurinkatu2

Kauttaaltaan asunnon kattoon tehty led-valaistus pitää huolen riittävästä yleisvalosta ja tuo esiin asunnon parhaat puolet. Tilasta toiseen jatkuva sama laminaattilattia yhtenäistää sisustuksen ilmeen ja sitoo tilat toisiinsa. Olohuoneessa television alapuolelle sijoitettu biotakka lämmittää mieltä kylmimpinäkin talvipäivinä.

helsinkihomedesign-viipurinkatu3

Valkoinen ilme jatkuu makuuhuoneeseen, jossa iso liukuovikaappi tarjoaa riittävän tilan vaatesäilytykseen. Hopeiselle pöydälle sijoitettu Applen tietokone antaa tarpeet surffailuun ja television ja elokuvien katseluun.

helsinkihomedesign-viipurinkatu4

Liukuoviratkaisuna toteutettu huoneen ovi säästää tilaa ja luo modernin vaikutelman. Maitolasi päästää valoa läpi, mutta antaa kuitenkin riittävästi yksityisyyttä. Upea ja tyylikäs kokonaisuus.

Kuvat helsinkihomedesign.fi

Upea 21,5 neliön asunto Helsingissä

helsinkihomedesign-helsinginkatu1

Tämän upean 21,5 neliöisen asunnon uudistuksesta on vastannut Helsinki Home Design. Projekti on upea osoitus siitä miten myös pienestä neliömäärästä saa hieman luksusta ja varsin toimivan kokonaisuuden aikaiseksi.

helsinkihomedesign-helsinginkatu2

Keittiössä lämpimän puun sävyiset tasot tuovat mukavaa vastakohtaa muutoin hyvin valkoiselle kokonaisilmeelle. Toisaalta valkoistakin on käytetty asunnossa erittäin viisaasti. Erilaiset tekstuurit ja pinnat, joissa valkoista esiintyy luovat siitä mielenkiintoisen ja monipuolisemman.

helsinkihomedesign-helsinginkatu3

Yleisvalaistuksesta pitävät huolen tilan kattopintaan upotetut spotit. Vaikka kyseessä on pienet neliömäärät, keittiölle on uhrattu hyvin neliöitä ja hyvä niin. Keittiötason äärestä löytyykin kokkailutilan lisäksi myös hyvin baaritiskimäistä tilaa herkutella lounasta.

helsinkihomedesign-helsinginkatu4

Parviratkaisu on omiaan hyödyntämään tilan korkeus ja neliöt. Näyttävät portaat parvelle ovat tyylikäs sisustuselementti ja tummien porrasaskelmien ansiosta ne lisäävät tilan korkeusvaikutelmaa, kuten myös tummat kaiteet.

helsinkihomedesign-helsinginkatu5

Ja onpa mukaan saatu mahtumaan myös sohva raheineen. Kaiken kaikkiaan kyseessä on upea ja toimiva asunto, joka vetää vertojaan lukuisalle joukolla eri blogeissakin esiintyneille ruotsalaiskodeille, joita pidetään skandinaavisen sisustamisen vetonauloina. Nyt on suomalaisen taidonnäytteen vuoro, kiitos Helsinki Home Designin! Lisää kohteesta ja sen toteuttajasta voit käydä katsomassa Helsinki Home Design -verkkosivuilta.

Kuvat helsinkihomedesign.fi

Inspiroidu lisää

Raikkaita sävyjä sisustukseen

Pirteät väriläiskät tuovat tämän vaalean kaksikerroksisen kodin sisustukseen energistä tunnelmaa ja samalla värittävät kauniisti sisustuksen raikkaan valoisan yleisilmeen. Tämän ihastuttavan kodin myyntiä hoitaa Bjurfors. Olohuoneen toisen seinusta...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta