Tagi: Hülsta

Makuuhuoneen tilaratkaisut

Pehmeät ja lämpimät puunsävyt tuovat kotoisaa ilmettä makuuhuoneen sisustukseen. Toimivat säilytysratkaisut ovat myös omiaan luomaan makuuhuoneesta paitsi viihtyisän ympäristön myös käytännöllisen tilan.

Hülstan kokonaisvaltaisilla kalusteratkaisuilla loihdit harmonisen ja rytmikkään sisustuksen, joka palvelee pitkään. Kuvan makuuhuoneessa on todella kauniit värisävyt. Tumma harmaanruskea lattia ja ruskean muut kauniit sävyt yhdessä puupintojen kanssa tekevät kokonaisuudesta todella miellyttävän. Tutustu lisää Hülstan tuotteisiin valmistajan verkkosivuilla.

Kuvat huelsta.co.uk

Muunneltava sohvapöytä

CT 140 on Hülstan valmistama sohvapöytä, joka taipuu monenlaiseen tarpeeseen. Tyylikäs olemus tarjoaa lisäksi paljon laskutasoa sekä pöydälle, että sen alapuolella sijaitsevalle tasolle.

Säätimet, tekniikka ja muut usein tarvittavat, mutta mieluummiin piilossa säilytettävät esineet saa kätevästi piiloon pöydän vedettävään laatikko-osaan. Pöydän korkeus on myös säädettävissä, mikä nyt sinällään on harvoin tarpeen, mutta mahdollista kuitenkin. Hülsta tuotteista voit tiedustella lisää Kodin1 myymälöistä. Lisätietoja tästä tyylikkäästä ja toimivasta sohvapöydästä löydät Hülsta -verkkosivuilta. Tutustu samalla myös muihin pöytämalleihin.

Kuvat huelsta.co.uk

Violetti kiiltävä lipasto

Hülstan korkeakiiltoinen violetti Metis Plus lipasto antaa eleganttia ja pirteää ilmettä niin makuuhuoneeseen kuin muihinkin tiloihin. Violetti väri täydentää loistavasti esimerkiksi mustavalkoista sisustusta. Korkeakiilto antaa lisäksi ripauksen ylellistä tunnelmaa.

Lipastosta on myös pienempi malli, joka sopii hyvin vaikka yöpöydäksi tai laskutasoksi koriste-esineille. Huomaa miten nämä kauniit violetit lipastot yhdessä samanväristen tyynyjen kanssa luovat makuuhuoneeseen todella herkullisen väriläiskän. Hülstan tuotteista voit tiedustella lisää Kodin1 myymälöistä. Katso lisää tuotteesta Hülsta -verkkosivuilta.

Kuvat huelsta.co.uk

Hülsta D 15

Tässä mukavaa kahvilamaista tunnelmaa kodin ruokatilaan. D 15 kulmasohva on käytännöllinen ratkaisu pieneenkin tilaan. Se on moderni ja yksinkertaisen tyylikäs.

Tyylikkäät, nahkaiset istuinosat toimivat loistavasti puisen runko-osan kanssa. Katso lisätietoja tuotteesta Hülsta -verkkosivuilta. Hülstan tuotteita on nyt tullut myyntiin Kodin1 myymälöihin, joten kannattaa tiedustella sieltä tarkempia tilausmahdollisuuksia.

Kuvat huelsta.co.uk

Tyylikäs kotitoimisto

Tämä työtila täyttää monen kotitoimiston tarpeet ja asukkaan unelmat. Työtilaa on runsaasti ja mapit ym. materiaalit ovat selän takana nopeasti saatavilla. Valkoinen pääväri toimii työtilassa hyvin antaen tarvittavaa valoa ja avaruutta.

Liukoviratkaisut säästävät tilaa ja helpottavat käyttöä. Myös huoneen ovi on toteutettu liukuovella. Katso lisää Hülsta -verkkosivuilta

Kuvat huelsta.co.uk

Tyylikästä säilytystä

Tavaroiden säilyttäminen aiheuttaa monesti haasteita sisustamisen kanssa. Kaapit ja hyllyt vievät helposti tilaa lattioilta ja seunustoilta. Ne ovat kuitenkin vuosia kestäviä kalusteita ja näkyviä asioita sisustuksessa, joten kannattaa satsata kerralla kunnolla.

Näissä Huelstan uusissa Now! no.7 -säilytysjärjestelmissä on särmää ja kiiltoa. Hyllyihin kuuluvat valaistukset loihtivat samalla tunnelmaa ja antavat tyylikkään silauksen tilan kokonaiskuvaan. Tämän uutuussarja tarjoaa ratkaisu läpi kodin. Ruokailutilaan, olohuoneeseen, työhuoneeseen jne. Tutustu tarkemmin tuotteisiin Huelsta -verkkosivuilla.

Kuva huelsta.co.uk

Miellyttävä nukkumaympäristö

Hyvät unet vaativat hyvän sängyn. Hülstan ELUMO tuo makuuhuoneeseen miellyttävää pehmeyttä niin visuaalisesti kuin myös käytettävyydeltään. Tutustu tuotteeseen tarkemmin Hülsta -verkkosivuilla.

Makuuhuoneen sisustus on rauhallinen ja harmoninen. Lämpimät värisävyt luovat tunnelmaa ja kodikkuutta. Kartellin Bourgien valaisin yöpöydällä ja Ghost tuoli kuvan etualalla antavat tilaan ripauksen modernia ilmettä.

Kuvat hulsta.co.uk

Avara eteinen

Sisääntulo ja eteistila antavat ensivaikutelman asunnon sisustuksesta. Hülstan eteisratkaisut tarjoavat mainiota säilytystilaa. Eteisen tilamäärä on usein kovin rajoitettu, joten valoisuus ja kevyet ratkaisut ovat tärkeässä roolissa. Tässä Tameta -mallistossa on toimivia tasoja ja hyllyjä, joita tarvitaankin paljon. Eteisessä tulee olla paljon laskutasoja. Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin Hülsta -verkkosivuilla.

Kuva huelsta.co.uk

Inspiroidu lisää

Asunto New Yorkissa

Tämä aivan New Yorkin ytimessä sijaitseva n. 100 neliön kokoinen asunto hurmaa huikean mielenkiintoisella sisustuksellaan, jolle lisäarvoa antavat suuri huonekorkeus ja rakennuksen valkoiseksi maalattu tiiliseinä. Tammilattia ja puiset...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta