Tagi: Kalustetukku

Keittiössä tapahtuu

Valoisuus, minimalistisuus ja suorat selkeät linjat hallitsevat tällä hetkellä keittiöiden muotokieltä. Kiiltävät ovipinnat ovat suosittuja, mutta mattapintaiset ja strutuuripinnat näkyvät myös tämän päivän keittiöissä. Matalat ja leveät yläkaapit yhdessä alakaappien leveiden laatikostojen kanssa muodostavat näyttävät vaakalinjat ja luovat pieneenkin keittiöön tilantuntua. Vetimien sijasta ovissa käytetään paljon vedinlistauraa, joka antaa viimeistellyn ja hienostuneen ilmeen.

Tasot ja saareekkeet ovat osa yhä useampaa keittiötä. Niiden äärelle on helppo kokoontua ja ne tuovat lisää säilytys- ja kokkaustilaa. Struktuuripinnat ja värit kompensoivat muutoin pelkistettyä tyyliä ja antavat pirteän säväyksen keittiökokonaisuuteen.

Led valot ovat nostaneet keittiön valaistuksen uudelle ulottuvuudelle. Led valoilla on helppo luoda tunnelmia ja tilavaikutelmaa, mutta kaappien sisällä ne helpottavat myös käytännön toimintaa. Tutustu lisää mahdollisuuksiin Kalustetukun verkkosivuilla.

Kuvat kalustetukku.fi

Inspiroidu lisää

Kevyt ja tasapainoinen sisustus

Vanhat ja metalliset kalusteet sekä rennosti katosta roikkuvat riippuvalaisimet nousevat kauniisti esiin tässä asunnossa, jonka valkoisille seinillä kontrastia luovat musta lattia, tiiliseinät ja muut pienet yksityiskohdat. Kun...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta