Tagi: Kare Design

Puiset huonekalut

Puu on sisustuksessa ehdottomasti yksi parhaiten aikaa kestäviä materiaaleja. Siihen syntyy tarinoita kertovia kulumajälkiä ja se elää vuosien saatossa omaa elämäänsä. Kuvassa muutamia Kare Designin Authentico sarjaan kuuluvia puusta valmistettuja huonekaluja, joista ei puutu asennetta ja ilmettä. Puun kauniit syyt tulevat upeasti esiin ja Kare Designille tyypilliseen tapaan näissä kaikissa kalusteissa on sitä jotain tiettyä hohdokkuutta ja omaleimaisuutta. Voit tutustua tarkemmin tuotteisiin valmistajan verkkosivuilla.

Kuvat kare-design.com

Vegas säilytysarkku

KARE Designin valikoimaan kuuluva Vegas on kuin paluu vuosikymmenien taakse. Se on mielenkiintoinen sekoitus jämäkkää teollista kromia ja vintage-nahkaa. Ehdoton designpilkku vaikkapa eteistilassa, jossa se hoitaa hyvin penkin virkaa sekä tarjoaa myös hyödyllistä säilytystilaa.

Kuva kare-design.com

Rockia sisustukseen

Kaipaatko kotiisi rockia ilmettä ja maskuliinista otetta? Saksalainen Kare Design kätkee valikoimiinsa laajan kirjon laadukkaita nahkakalusteita, joissa on todella raffia ilmettä. Kannattaa ehdottomasti tutustua Kare Designin Rockstar trendiin, joka ei jätä ketään kylmäksi. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä naismaiseen että miehiseen makuun, tietenkin ripauksella rockia asennetta.

Kuvat kare-design.com

Inspiroidu lisää

Tilava yksiö tyylikkäällä sisustuksella

Kauniit tammiviilukaapistot siivittävät tämän Helsingin keskustassa sijaitsevan tilavan yksiön tyylikkääseen tunnelmaan, jossa valkoinen, harmaa ja vaalea puu sointuvat upeasti keskenään luoden samalla ajattoman tyylikkään perustan...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta