Tagi: Marbodal

Vaaleita tunnelmia keittiössä

Keittiön ei aina tarvitse olla raskas kompleksi. Se voi olla ison tilan kulmaus, jossa on kaikki keittiöltä vaadittavat perustarpeet. Kuvassa ruotsalaisen Marbodalin valikoimiin kuuluva Sushi nimeä kantava keittiömalli. Yksinkertainen keittiö sinällään, jossa ympärillä olevat puupinnat ja sisustuselementit antavat kokonaisuuten oman kauniin lisänsä.

Kuvassa ihastuttaa punaraitaiset tekstiilit sekä yksinkertainen kattovalaisin, jonka tumma sävy yhdistyy ruokaryhmän tuoleihin. Tutustu lisää mallistoon Marbodal -verkkosivuilla.

Kuvat marbodal.se

Lastenhuoneen toiminnot

Lastenhuoneessa tarvitaan tilaa leikkiä, nukkua, työskennellä ja tietenkin säilyttää tavaroita. Kuvassa kompakti Marbodalin valikoimaan kuuluvat Vinga-säilytyskaliustesarja. Säilytyskalusteet yhdistyvät kompaktiksi kokonaisuudeksi luoden kaiken tarpeellisen pienen asukkaan arkitarpeisiin.Vihreä tehoste väri lattiassa, säkkituolissa ja tapetissa antaa tilaan miellyttävää energiaa ja kodikkuutta. Tutustu tarkemmin Vinga-säilytyskalusteisiin Marbodal -verkkosivuilla.

Kuva marbodal.se

Yksityiskohtien merkitys

Perinteinen ja valoisa keittiö, jossa huomio kiinnittyy väkisinkin kaapinovien vetimiin. Niitä ei siis ole, vaan oviin on kaiverrettu syvennykset tai tehty kolot. Sinällään hauska ja toimiva idea. Yläkaappien koloista näkyy hieman kaappien sisälle, mikä tekee kaapistosta mielenkiintoisen. Pieni kattovalaisin tiskialtaan yllä antaa pimeällä tarvittavaa työvaloa ja luo tunnelmaa. Keittiö on ruotsalaisen Marbodalin.

Kuva Helen Pé

Integroitu keittiö


Varsinkin pienissä asunnoissa keittiön tai keittokomeron koko jää varsin pieneksi. Silloin haasteena ovat käytännöllisyys ja keittiön tyylin yhdistäminen olohuoneen sisustukseen. Tässä hyvin kompakti keittönurkkaus, joka kattaa arjen tarpeet. Sikäli kun suurempia ruokaseurueita ei käy kylässä tämä toimii hyvin, mutta tarpeen mukaan kokonaisuuteen voisi lisätä vielä pienen ruokapöydän tai saarekkeen. Kuvan keittiö kuuluu Marbodalin mallistoon.

Kuva marbodal.se

Inspiroidu lisää

Tyylikäs arkkitehdin suunnittelema koti

Vajaa 200 neliötä ja arkkitehdin suunnittelema talo rinnetontilla tarjoavat upeat puitteet arkeen ja juhlaan. Terassit useassa tasossa ja talon moninainen muotokieli tekevät kodista persoonallisen...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta