Tagi: NorthernLighting

Valaistu muistitaulu

Liitutaulut ja erityisesti seinäpintoihin liitumaalilla tehdyt muistitaulut ovat kovassa suosiossa. NorthernLighting Snakkes tarjoaa vastaavan hyödyn tämän päivän tekniikalla. Voit kirjoittaa viestin taulutussilla valkoiselle ledivalaistulle taulupinnalle, josta viesti ei varmasti jää huomaamatta. Taulun kirkkaus on vapaasti säädettävissä. NorthernLighting tuotteita myy Skanno. Katso lisätietoja tuotteista ja jälleenmyyjistä valmistajan verkkosivuilta.

Sunday valaisin

Norjalaisen NorthernLighting designtalon valikoimiin lukeutuva Sunday valaisin on käytännöllinen lukuvalon ja yöpöydän yhdistelmä erityisesti sellaiseen makuuhuoneeseen, jossa ei ole tilaa varsinaiselle yöpöydälle. Se palvelee myös muissa tiloissa, joissa halutaan yhdistää valo ja pieni laskutaso. Lampunkiinnikettä pyöräyttämällä voit tunnelmoida kantapalan toiselle puolelle kiinnitettävällä kynttilällä. Valkoisen lisäksi saatavilla on myös muita värejä. NorthernLighting tuotteita myy mm. Skanno. Katso lisätietoja tuotteista ja jälleenmyyjistä valmistajan verkkosivuilta.

Kuva northernlighting.no

Inspiroidu lisää

Puun läsnäolo sisustuksessa

Tyyliä ja tunnelmaa

Tämä Joanna Laajiston Lahteen suunnittelema koti yhdistelee taidokkaasti designia, maanläheistä kodikasta tunnelmaa sekä ajatonta tyylikkyyttä. Olohuoneesta löytyy mukavasti tilaa pitkälle ruokapöydälle, joka sijaitsee korkeiden...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta