Tagi: Simone Micheli

Väriläiskiä valkoisella

Firenzessä, Italiassa sijaitseva asunto on todellinen herkkupala. Ultramodernin valkoisen sekaan on tuotu kirkkaita väriläiskiä, jotka muodostavat asunnon sisustuksen jo pelkästään väriensä ansiosta.

Asunnon suunnittelusta vastannut Simone Micheli on kunnioittanut talon alkuperäisiä rakenteita. Suurin osa seinästä ovat alkuperäisessä muodossaan, toki viimeisteltynä uudella maalipinnalla. Sisustus on melko futuristinen, mutta jollain tavalla herkullinen eikä suinkaan olemukseltaan niin kylmä, mitä näin voimakkaasti valkoisen hallitsema koti voisi olla.

Lastenhuoneessa keltainen väri leikkiää seinäpinnoilla ja kalusteissa. Tehostväreinä vihreä ja sinisen sävyt luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden. Värikkäät, pienetkin yksityiskohdat nousevat esiin tässä tilassa.

Valkoinen makuuhuone on todella hillitty ja pelkistetty. Seinustaa koristaa suuri peili, jonka ääressä on helppo pukeutua ja valita päin vaatetus. Tässäkin huoneessa seinälle on kiinnitetty suuri pyöreä peili, johon on printattu tekstiä.

Kuvat simonemicheli.com

Inspiroidu lisää

Boheemi kaksio Helsingissä

Helsingin Kalliossa myynnissä oleva kaksio hurmaa boheemin rennolla sisustukseen. Tämä 49 neliön kokoinen asunto on kalustettu ja sisustettu mukavan rennoksi. Sisustustyylissä on mielenkiintoinen sekoitus...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta