Tagi: Somanet

Piristystä eteiseen

Kaipaatko uutta avaintelinettä tai säilytyspurnukkaa eteiseen. Tässä muutamia värikkäitä ja hauskoja tapoja piristää eteisen ilmettä värikkäällä yksityiskohdalla. Omenan muotoinen säilytyspurkki, avaimia vahtiva lintukoukku, seinään kiinnitettävä magneettimies tai pistorasiaa jäljittelevä kotelo, johon voit kiinnittää johtomaisen avaimenperän. Kaikki nämä ja paljon muuta kivaa piristävää löydät somaNet -verkkokaupasta.

Kuvat somanet.fi

Liitutaulutarra

Liitutaulutarra-arkin voit helposti kiinnittää mihin tahansa puhtaalle ja sileällä pinnalle. Tarvittaessa voit vaihtaa sen paikkaa eikä tarra jätä pinnoille jälkiä. Tarroin rakennettu liitutaulu on mainio paikka muistutuksia varten tai iloisten toivotusten paikka monenlaisessa tilassa. Vain mielikuvitus on rajana. Lastenhuoneen pöydällä se toimii vaikkapa piirrustusalustana. Tarrat ovat varsin edullisia. Tilaa omasi Somanet -verkkokaupasta.

Kuvat somanet.fi

Conceal – leijuva kirjapino

Conceal-hyllyt piiloutuvat kirjapinon taakse luoden vaikutelman leijuvista kirjoista. Conceal toimii erityisen hyvin sellaisissa tilanteissa, kun kirjat halutaan pitää helposti saatavilla, mutta niitä on vain kourallinen. Sommittele muutama hylly vierekkäin eri tasoon, saat aikaan näyttävän kokonaisuuden. Hyllystä on tarjolla kahta eri kokoa. Tuotetta myy Somanet -verkkokauppa.

Kuva somanet.fi

Inspiroidu lisää

Upeasti remontoitu asunto täynnä valoa

Tämä upeasti kunnostettu vanha asunto on saanut osakseen valoisan ilmeen, johon kodikkuutta ja lämpöä tuovat alkuperäinen puulattia, talon rakenteelliset piirteet ja mielenkiintoa lisäävät yksityskohdat....
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta