Tagi: Vanhan Ajan keittiöt

Vanhan Ajan keittiöt – Kurtenia

Modernit pelkistetyt keittiöt ovat viime vuosina valloittaneet markkinoita ja varsinkin materiaalien kehityksen myötä keittiöihin pystytään toteuttamaan entistä enemmän toimintoja ja asukkaan toiveita. Tässä esittelyssä Vanhan Ajan keittiöt – valikoiman Kurtenia, jossa on sopiva sekoitus menneitä vuosia ja nykypäivän selkeyttä.

Avohyllyt seinällä tuovat raikkaan tuulahduksen keittiön ilmeeseen. Niillä säilytettävät tavarat ovat myös nopeasti löydettävissä ja käden ulottuvilla. Pienet sisustusherkut sopivat myös hyllyille ja niinpä keittiön sisustusukseen pääsee vaikuttamaan mukavalla tavalla.

Kaapistojen ovien vetimet ja ovien tyyli on sopivan vanhanaikaista. Yhdessä retromaisten kodinkoneiden kanssa ne luovat pettämättömän yhdistelmän. Pöydiltä puuttuvat enää vihertävät yrttiruukut ja vastaleivotut lämpimät sämpylät.

Säilytystila on huomioitu hyvin. Lasiovien takana säilyvät katseita kestävät kauniit astiat ja suurten kaappien taakse kätkeytyvät keittiötarvikkeet ja muut tykötarpeet. Voit tutustua tarkemmin tähän keittiöön ja muihin malleihin valmistajan verkkosivuilla.

Kuvat vanhanajankeittiot.fi

Inspiroidu lisää

Betonitalo

Turun saaristoon vuonna 2012 valmistunut 230 neliöinen betonitalo kohoaa jylhänä puiden katveesta tarjoten huikeat maisemat ympäröivään luontoon läpi talon eri tilojen. Paitsi ulkopuolella myös...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta