Tagi: Woodieful

Muodot ja materiaalit yhdistävät klassikot ja uutuudet

sailytys-jakkara-artek-woodieful-sisustus

Huonekalujen muodoilla on yllättävän suuri merkitys sisustuksessa. Kulmikkuus ja kaarevuus tulevat usein voimakkaasti esiin sellaisinaan, mutta kun ne yhdistyvät ympäröivään kokonaisuuteen, saadaan tarkkaan mietityistä valinnoista aikaan todella näyttävä ja harmoninen kokonaisuus. Tässä esimerkkinä klassikon maineen saavuttanut Artekin Kanto teline sekä vasta hiljattain julkaistu kampanjointivaiheessa oleva Woodieful jakkara. Molemmat kalusteista on tehty myös taivutetusta vanerista mikä entisestään sitoo ne toisiinsa.

sailytys-jakkara-artek-woodieful-muodot

Tässä sisustuksessa pelkistetyn mustan ja valkoisen värimaailman rinnalla lämmin puu eri sävyissä nousee upeasti esiin ja lisähuomiota eri pinnoille saadaan vielä somistamalla kokonaisuus pienillä elementeillä kuten mustalla säilytyspurnukalla ja läpinäkyvällä modernilla Kartell Take valaisimella. Kuten niin usein sanottua, toimiva kokonaisuus syntyy siis useista eri tekijöistä, jotka ovat linjassa toistensa kanssa.

sailytys-jakkara-artek-woodieful

Kuvat sisustusblogi.fi

Lastenhuoneen kalusteet

lastenhuone-sisustus-woodieful

Lastenhuoneen sisustuksessa kalusteiden monikäyttöisyys ja hauskuus ovat tärkeitä piirteitä. Monenlaiseen tarkoitukseen sopivat huonekalut ovat omiaan palvelemaan pitkään käytössä ja parhaimmassa tapauksessa ne kulkevat lapsen mukana tämän muuttaessa omaan kotiin. Tässä lastenhuoneessa mukana uusi Woodieful Chair jakkara, joka toimii esimerkiksi istuimena, pöytätasona ja säilytyspaikkana kirjoille sekä lehdille. Woodieful Chair on tällä hetkellä myynnissä Kickstarter palvelun kautta. Yksi tämän lastenhuoneen herkkupaloista on myös OyOyn Adventure matto, joka toimii sekä sisustuselementtinä että leikkimattona. Säilytykseen apua tuovat lipastolla olevat ihastuttavat Moln pilvipurkit.

Kuva sisustusblogi.fi

Inspiroidu lisää

Tunnelmallinen Vihervaara

Krista Keltasen ikuistamat tunnelmat viisihenkisen perheen asuttamasta Kannustalon Vihervaarasta saavat haukkomaan henkeä. Tämä tyylikkäästi ja yhteneväisesti sisustettu koti tarjoaa sekoituksen maalaismaista, teollista ja modernia...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta