Ilmettä valkoiseen kotiin

ilmettä-valkoiseen-kotiin-1

Valkoinen pohjaväri sisustuksessa antaa mahdollisuuksia, mutta samalla se myös haastaa sisustajan. Tästä 60-luvun asunnosta kuoriutui ihana valkoinen ja valoisa koti, joka harkitun sisustuksen myötä herää eloon rauhallisten harmaiden sävyjen, tekstuurien ja mustien yksityiskohtien kautta. Koti on esitelty myös Glorian kodissa, joka tarjoaa paljon ihanaa sisustuslukemista.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-2

Keittiötä tähdittää kaapinovien musta väri sekä takaiseinän geometrinen kuviomaalaus, sekin mustalla. Samoin muut pienet mustat elementit siellä täällä tekevät tilasta mielenkiintoisen, huomioiden myös välitilan kaakelointi.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-3

Väriruiskeen ja tuiki tarpeellisen valolähteen keittiöön tuo kokkaustason yläpuolelle sijoitettu keltainen kohdevalaisin.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-4

Ruokapöydän yläpuolelta löytyy kodikkuutta henkivät paperivalaisimet, jotka muistuttavat tyylillään menneistä vuosikymmenistä.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-5

Valkoinen käkikello harmaaksi värjätyllä seinäpalkilla sekä rennosti paikallaan kököttävä puuparru tuovat tilaan kivoja yksityiskohtia ja samalla myös luonnon värejä, jotka tässä kuvassa yhdistyvät myös ruokaryhmän tuolien sekä taustalla olevan työtuolin jaloissa.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-6

Portaikon alta löytyy ihana kiikkutuoli ja takkapuut ovat löytäneet paikkansa Artekin Kanto telineestä. Portaikkoon ripustetussa Lillagungan keinussa voivat muksut ottaa kevyt vauhdit ja ihmetellä olohuoneen melskettä.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-7

Makuuhuoneeseen rentoa ilmettä tuo huoneen nurkkaan sijoitettu vaaterekki, jossa vaatteet ovat helposti saatavilla tuoden samalla väriä ja ilmettä tilan sisustukseen.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-8

Seinään kiinnitetyt pisaratarrat korostavat tilan mustavalkoista väriteemaa.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-9

Vanha jakkara toimii mainiosti yöpöytänä. Liikuteltavana sen saa tarpeen tullen helposti myös muuhun käyttöön.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-10 ilmettä-valkoiseen-kotiin-11

Työhuoneessa on tekijänsä näköinen tunnelma.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-12 ilmettä-valkoiseen-kotiin-13

Lastenhuoneessa vanha kaappi tuo tilaan vintagemaista lämmintä tunnelmaa. Keltaiseksi maalattu alaosa tuo myös kivan väriruiskeen.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-14

Seinä toimiikin sitten lasten omana taideteoksena. Liitutaulumaalilla maalattu seinä on juuri sellainen kuin sen haluaa olevan antaen lapselle taiteelliset vapaat kädet.

ilmettä-valkoiseen-kotiin-15

Terassilla nautiskellaan lämpimistä kesäpäivistä ihastuttavissa Acapulco tuoleissa

Kuvat Krista Keltanen

aasas

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here