Maalaistyyliä Hämeenlinnassa ripauksella luksusta

maalaiskoti-luksusta-arkeen-1

Hämeenlinnasta peltomaisemien ympäröimänä löytyy upeasti saneerattu englatilaista maalaistyyliä edustava koti, joka tarjoaa hulppeat 280 neliöitä asuintilaa. Tämän lisäksi löytyy runsaasti työ-, harraste- ja varastotilaa monenlaiseen tarkoitukseen. Kodin myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com -sivuilta.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-2

Tyylikkäästi remontoidut sisätilat ovat kokoneet melkoisen muodonmuutoksen säilyttäen kuitenkin samalla osan rakennuksen alkuperäisistä pinnoista näkyvissä. Puupalkit ja muut rakenteet henkivät tyylikkäästi kodin historiaa ja vanhaa tunnelmaa.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-3

Valkoiset lautalattiat ja muut vaaleat pinnat korostavat tilojen suuruutta ja tekevät niistä miellyttävän valoisia. Huoneiden toiminnot rajautuvat onnistuneesti toisistaan, mutta kokonaisuus on saatu silti tuntumaan avaralta yhteiseltä tilalta.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-4

Tummanruskeat pinnat ja yksityiskohdat yhdistyvät näyttävästi tiiliseinän ilmeeseen ja luovat samalla lämmintä kodikasta tunnelmaa.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-6

Valaisimien avulla tilojen muodot ja sisustus saadaan korostumaan juuri sopivalla tavalla. Vaikka valkoinen yleisväri viestiikin vahvasti modernista ilmeestä, on tässä kodissa siltä lämmin aito tunnelma.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-7

Makuuhuoneessa on runsaasti tilaa. Ikkunoista tulvii mukavasti luonnonvaloa ja niistä avautuu samalla upea luontomaisema.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-8

Tyylikkäästi kodikasta ja lämmintä. Juuri sopiva sekoitus vanhaa ja uutta.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-9

Kylpyhuone on kuin oma pieni kylpylä keskellä arkea. Laatoituksen neutraali sävy luo rauhallisen ja puhtaan tunnelman tilaan.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-10

Rottinkikalusteet yhdessä punosmattojen kanssa tuovat maalaismaista tyyliä tiloihin.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-11

Kivilaatta antaa eteistilaan aivan omanlaisensa ilmeen ja se jatkuu kauniisti vielä muihinkin tiloihin.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-12 maalaiskoti-luksusta-arkeen-13

Sauna on tämän kodin todellinen herkkupala. Nokisen mustaa tunnelmaa kuin savusaunassa konsanaan.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-14

Harrastetiloista löytyy neliöitä aktiivisemmankin nikkarin tarpeisiin. Tiloissa voit pitää niin kotitoimistoa kuin usean auton autotalliakin. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua Etuovessa. Koti markkinoi Arvoasunnot.

Kuvat etuovi.com

aasas

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here