Moderni sisustus ja paljon neliöitä

moderni-sisustus-olohuone

Göteborgissa sijaitseva kauniin modernisti sisustettu 232 neliön koti tarjoaa ihasteltavaa hillittyyn aikuiseen makuun. Rauhallinen ja harmoninen värimaailma yhdessä 3-metrisen huonekorkeuden kanssa luo tiloista ja huoneista näyttävät ja eksklusiiviset. Kohde löytyy myynnistä Ahre -sivuilta.

moderni-sisustus-takka

Tilavan 74 neliöisen olohuoneen kruunaa tilan perällä oleva leveä avotakka sekä sen molemminpuolin lattiasta kattoon ulottuvat hyllyköt.

moderni-sisustus-olohuone-takka

Koko asunnon levyinen lasinen päätyseinä tarjoaa paitsi huikeat näkymät luontoon myös paljon valoa sisätiloihin, tehden luonnosta samalla osan sisustusta.

moderni-sisustus-olohuone-yksityiskohdat

Väliseinien struktuuripinnat ja lämpimät beigen sävyt tuovat kauniita yksityiskohtia tähän tilavaan kotiin. Olohuoneen toisesta päästä löytyvät keittiö ja ruokailutila.

moderni-sisustus-ruokailutila

Ruokapöytä sijaitsee kätevästi heti keittiön vieressä, ja kun neliöitä löytyy näinkin paljon ei keittiötilastakaan ole tarvinnut tinkiä.

moderni-sisustus-keittio

Avohyllyillä sijaitsevat astiat ja koriste-esineet antavat keittiölle kauniin viimeistellyn ilmeen ja näin ihailemaan pääsee muutakin kuin puhtaita tyhjiä pöytätasoja.

moderni-sisustus-parveke

Leveä parveketerassi tarjoaa vaihtoehtoisen paikan illallisen nauttimiseen ainakin kesäaikaan. Kätevät liukuovet helpottavat liikennet sisä- ja ulkotilojen välillä, vaikka iltaa olisi viettämässä isompikin seurue.

moderni-sisustus-makuuhuone

Makuuhuoneeseen on tuotu romanttista ja hempeää valkoista  suurella matolla ja valkoisilla valoverhoilla.

moderni-sisustus-pukeutumishuone

Koska kyseessä on eksklusiivinen asunto, löytyy päämakuuhuoneen yhteydestä tietysti oma vaate/pukeutumishuone.

moderni-sisustus-kylpyhuone

Makuuhuoneen yhteydestä löytyy myös ylellisesti sisustettu kylpyhuone.

moderni-sisustus-eteinen

Eteistilassa vallitsee ihanan rauhallinen tunnelma. Se toivottaa lämpimästi tervetulleeksi ja sanelee heti alkumetreiltä kodin sisustyksen modernin ja tyylikkään sisustustyylin. Lisätietoja kohteesta löydät täältä.

Kuvat ahre.se

aasas

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here