Skandinaavinen koti Australiassa

skandinaavinen-koti-australiassa-1

Suunnittelija Frag Woodall kunnostutti tämän Australiassa sijaitsevan asuntonsa todella upean näköiseksi ja lopputuloksena syntyi skandinaavisen kaunis kokonaisuus, jossa sisään pääsee tulvimaan paljon valoa ja pinnoista löytyy paljon luonnollisia materiaaleja.

skandinaavinen-koti-australiassa-3

Puu on materiaalina hyvin vahvasti läsnä kaikissa asunnon tiloissa. Valkoinen puulattia kruunaa sisustuksen tyylin ja hienoina yksityiskohtina tiloissa seikkailevat katonrajassa olevat puuparrut.

skandinaavinen-koti-australiassa-2

Sisustuksesta löytyykin paljon skandinaavista designia. Esimerkiksi tässä tilassa seinälle kiinnitetyt Muunton The Dots ripustimet ovat hauska ja käytännöllinenkin lisä tilan ilmeeseen ja toimintoihin.

skandinaavinen-koti-australiassa-4

Ikkunoista avautuvat maisemat yhdistävät ympäröivän luonnon osaksi tilojen sisustusta. Pöydän yläpuolella valoa antaa illan tullen vastakkaiselle seinälle kiinnitetty suunnattava seinävalaisin.

skandinaavinen-koti-australiassa-6

Makuuhuoneesta löytyy paljon tuttua designia. Valkoinen, musta ja puunvärit muodostavat pettämättömän yhdistelmän, jota on täydennetty yksinkertaisen hauskoilla graafisilla tekstiileillä.

skandinaavinen-koti-australiassa-5

Runsas luonnonvalo, avarat tilat ja sopiva pelkistettävyys. Näillä eväillä on hyvä lähteä liikkeelle korostettaessa skandinaavista sisustusta.

skandinaavinen-koti-australiassa-7

Vanha lato-ovi tuo tilaan mahtavaa tunnelmaa ja toimii todellisena katseenvangitsijana. Nyt se liukuu nätisti palvellen kylpyhuoneen ovena.

skandinaavinen-koti-australiassa-8

Valkoisista laatoista muodostuva seinäpinta ja kylpyamme tehostaa tilan valoisuutta.

skandinaavinen-koti-australiassa-9

Musta hana, ja seinä antavat kivan kontrastin muuten valkoiselle ilmeelle. Kodikkuutta tilaan on tuotu puiselle säilytyskalusteella.

Kuvat Terence Chin

aasas

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here