Varastosta toimistoksi

jointeditorial1

Vanha varastorakennus laitettiin uuteen uskoon ja siitä tuli todella näyttävät ja viihtyisät toimitilat Joint Editorialle. Tilan loftimainen rakenne asetti omia haasteita, mutta toisaalta se tarjosi loistavat lähtökohdat toteuttaa riittävän avoimia ja sosiaalisia tilaratkaisuita. Jo heti vastaanotosta paistaa tilan upea arkkitehtuuri ja lämmin tunnelma.

jointeditorial2

Kaiken keskellä sijaitsee yleiset sosiaaliset tilat keittiöineen ja ruokailutiloineen. Tänne on mukava kerääntyä nauttimaan kuppi kahvia ja unohtaa hetkeksi päivän kiireet.

jointeditorial3

Paksut puupalkit viestivät tilan henkeä ja menneisyyttä. Ne luovat samalla upeita yksityiskohtia sekä yhdistävät tilassa käytettyjä puisia materiaaleja toisiinsa.

jointeditorial4

Avoimen työympäristön lisäksi on kiinnitetty tietenkin huomiota tarpeellisiin neuvottelutiloihin, jotka tarjoavat riittävää yksityisyyttä palavereille. Miljöö on todella rento, mutta samalla tyylikäs.

jointeditorial5

Ylätasolla löytyy avoimia työpisteitä, joissa on kuitenkin riittävä työrauha. Luonnonvalosta pitävät huolen tilan ilmavuuden lisäksi suuret kattoikkunat. Näyttävä ja viihtyisi kokonaisuus, joka taipuu moneksi yrityksen tarpeiden kasvaessa ja muuttuessa. Voit tutustua tarkemmin projektiin ja tilaan Jessica Helgerson Interior Design verkkosivuilla.

aasas

1 KOMMENTTI

  1. Löysin Innon cruiserista tehdyn uudistuksen designshopoutlet.com verkkokaupasta. Sopisi tuonne ja ostin mustan myös kotitoimistooni. Löytyy noilta sivuilta tuottajan Inno alta. Samasta kaupasta tuli myös Eelovin musta Lintukoto valaisin. Suunnittelin sen ensin työpöydän viereen seinälle, mutta poikani näki sen ja perustellusti totesi sen kuuluvan lastenhuoneeseen parhaiten. Oikeassa oli! ;)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here