Search
Close this search box.

AA Design

olohuone-yksio-sisustus

Helsingin Vallillassa sijaitseva 49 neliön kokoinen kaksio koki täydellisen muutoksen, kun siitä purettiin turhat väliseinät ja asunnosta kuoriutui avara parvimaisella ratkaisulla toimiva yksiö. Uudistuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi A&A Design.

Vanhojen lattiapintojen alta paljastui alkuperäinen lankkulattia, joka käsiteltiin kiiltävän valkoiseksi tuomaan valoa uusien tummanharmaiden seinäpintojen rinnalle. Kattoon asennetut parrut taas tuovat tilaan maalaishenkistä lämmintä tunnelmaa.

yksityiskohdat-yksio-sisustus

Parruista ja terästangoista rakennettu kaide rajaa makuuparvi omaksi alueekseen olohuoneesta.

keittio-yksio-sisustus

Keittiön uniikki ja upea ilme syntyy miehekkäästä betonitasosta, retrohenkisestä mustasta Smeg-jääkaapista sekä keittiön kaapinovista, jotka ovat mustaa lasia ja puuta.

keittiotyyli-yksio-sisustus

Teollishenkiset valaisimet sekä taustalla näkyvän ruokapöydän päällä sekä betonitason yllä tuovat näyttävän yksityiskohdan sisustukseen. Metalliketjut ja köydät kostavat myös sisustuksen tyyliä ja tunnelmaa.

keittiokalusteet-yksio-sisustus

Materiaalien sekoitus tekee kokonaisuudesta paitsi mielenkiintoisen, myös hyvin maskuliinisen.

baarijakkarat-yksio-sisustus

Metallijalkaiset, puuistuinosilla varustetut baarijakkarat sopivat täydellisesti tilan ilmeeseen. Ne toimivat myös tarvittaessa lisäistuimina olohuoneen puolella.

eteinen-yksio-sisustus

Lankkuseinä ja samaan sävyyn viimeistellyt ovat tekevät eteisen ilmeestä yhtenäisen. Helposti lankkuseinään kiinnitettävien koukkujen ansiosta seinään saa ripustettua tarpeen tullen vaikka pyörän. Lisää tästä upeasta kohteesta voit katsoa A&A Designin sivuilta. Kannattaa myös tutustua heidän verkkokauppaan, josta löytyy myynnistä paljon tämänkin kohteen sisustuksen tyyliin sopivia huonekaluja ja muita sisustustuotteita.

Kuvat A&A Design / Tommi Hynynen

Jaa tämä juttu:

avara-yksio-keittio

Vanha 49 neliöinen kaksio koki todellisen muodonmuutoksen, kun väliseinät saivat kaatua ja esiin kaivettiin kodin alkuperäisiä pintoja. Tämä huonekorkeudeltaan 2,8 metrinen asunto muuttui hetkessä ahtaasta kaksiosta tilavaksi loft henkiseksi yksiöksi, joka nyt henkii talon alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen vanhaa ja yhdistelemällä uutta. Kodin suunnittelusta vastasi A&A Designin Aleksi Heiskanen.

avara-yksio-sisustus

Muutoksen tavoitteena oli saada aikaan koti, johon on mukava kutsua ystäviä sekä viettää yhdessä aikaa miellyttävässä, riittävän avarassa ympäristössä. Uuden huonejaon myötä avokeittiö yhdistyy nyt kauniisti oleskelutilaan ja kokonaisuudesta on saatu ihanan valoisa. Keittiön takaseinään asennettu raakalauta tuo tilaan upean ja kodikkaan ilmeen. Lattian korkkimaton alta paljastui upea vanha puulattia, joka hiottiin ja maalattiin kiiltävän valkoiseksi.

avara-yksio-olohuone

Toiselle pitkälle seinälle asennettiin kuluneita punertavia sisustustiiliä, joka toimii nyt loistavasti yhteen alkuperäisen, tasoitetun tiiliseinän kanssa.

avara-yksio-makuuhuone

Makuuhuone on erotettu omaksi tilakseen tuplaverhon avulla, jonka saa päivisin kuultamaan läpi vaaleilla verhoilla ja iltaisin pimennettyä tummemmilla pimennysverhoilla.

remontoitu-kaksio-loft-yksio

Sisustuksesta löytyy paljon ihania yksityiskohtia ja näyttäviä puukalusteita, joille kontrastia tuovat kiiltävät modernit ja valkoiset pinnat. Todella upea ja taidokkaasti suunniteltu kokonaisuus.

Kuvat Tommi Hynynen / aadesign.fi

Jaa tämä juttu:

raffit-huonekalut-aadesign

Raffit metalliset huonekalut ja kuluneet puiset pinnat tuovat sisustukseen mukavan piristysruiskeen olipa kyse sitten modernisti sisustetusta kaupunkiasunnosta tai kesämökistä. Kuluneet pinnat mieltää helposti kuuluviksi mökkimaisemiin, mutta kiiltävien keittiökaappien ja muiden suoraviivaisten kalusteiden rinnalle ne saavat myös sisustuksen muut kalusteet ja piirteet nousemaan uudella tavalla esille. Tässä muutamia löytyjä A&A Design -verkkokaupasta. Puiset säilytyslaatikot, metallinen lokerikkohylly ja kattoon kiinnitettävä viinpulloteline sopivat esimerkiksi mihin tahansa tyyliin mukaan. Tutustu tarkemmin verkkokaupan valikoimaan täällä.

Jaa tämä juttu: