Tagi: Aava Helsinki

Väriä seinälle

aavahelsinki-sale Käsinmaalattu taideteos tuo sisustukseen lämmintä tunnelmaa. Teoksessa esiintyvät värit on helppo yhdistää sisustuksen muuhun värimaailmaan ja päinvastoin. Monellekaan sisustajalle ei tule ensimmäisenä mieleen lähteä etsimään taulukauppaa saati löytää sellaista kovin helposti. AAVA Helsinki tarjoaa loistavan mahdollisuuden etsiä itselleen sopivaa taulua paitsi helposti myös edullisesti. Suositussa AAVA Helsinki -verkkokaupassa on tällä hetkellä paljon tuotteita -50%, joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa löytyisikö valikoimasta omaan kotiin jotain uutta piristystä. Kauppaan pääset tästä.

Syyskuun tauluvalinnat

taulut-syyskuu

Sisustusblogi.fi valitsee kuukausittain omat suosikkitaulunsa, jotka tavalla tai toisella sopivat ajankohtaan. Kuten huomata saattaa syyskuun valinnoissa on läsnä syksyn sateisuus. Toisaalta lämpimät sävyt tuovat niin kuvissa kuin luonnossa ruskana ryhtiä ja lämpöä ympäristöönsä. Taide sinällään on katsojan silmissä, mutta käyttämällä esimerkiksi taulussa olevia päävärejä tehosteväreinä sisustuksen tekstiileissä ja yksityiskohdissa täydennät kokonaisuutta helposti ja näyttävästi. Taulun ei siis tarvitse olla vain yksi erillinen taideteos vaan se voi olla osa koko sisustusta!

Kuvan taulut ovat myynnissä Aava Helsinki -verkkokaupassa. HUOM! Sisustusblogin lukijat saavat kaikista Aava Helsinki tuotteista 15% alennuksen käyttämällä tilauksen yhteydessä alennuskoodia ”SISUSTUSBLOGI15”.

Aava Helsinki

Oletko kyllästynyt vanhoihin seinillä möllöttäviin tauluihin, mutta et tiedä mistä lähteä etsimään järkihintaista ja hyvältä näyttävää taidetta koristamaan kotiasi. Aava Helsinki tuo kaikkien ulottuville suomalaisten taiteilijoiden suunnittelemia uniikkeja öljyvärimaalauksia, jotka todella nostavat tilan ilmettä ja arvoa uudelle tasolle.

Jokainen teos on yksilöllinen eikä siten tarvitse olla huolissaan jo tutuksi tulleesta Ikea-tauluilmiöstä ja ihailla täysin samanlaista taulua joka toisen kaverin kodissa. Aava Helsingin valikoimasta löytyy myös teoksia, jotka koostuvat useammasta osasta, mikä antaa sisustajalle loistavia mahdollisuuksia. Sijoittamalla osat hieman erilleen toisistaan taulukokonaisuus näyttää aivan toisenlaiselta ja rytmittää tilaa hyvin mielenkiintoisella tavalla.

Taulun ei tarvitse eikä se kotioloissa saisikaan olla erillinen oma osa sisustusta. Parhaimmillaan taulu tukee sisustuksen muuta tyyliä, muotoja ja tietenkin värejä. Taulun piirteitä ja visuaalisuutta kannattaakin korostaa käyttämällä sisustuksessa samoja värejä ja muotoja. Lisää upeita tauluja voi ihastella ja tietenkin tilata suoraan Aava Helsinki -verkkosivuilta.

HUOM! Saat 15% alennuksen tilauksesta käyttämällä alekoodia ”SISUSTUSBLOGI15”.

Kuvat aavahelsinki.com


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Valoisaa tyyliä ja korkeita huoneita

Vaaleat pinnat ja suuri huonekorkeus tekevät tästä Helsingissä sijaitsevasta kaksikerroksisesta omakotitalosta todella avaran sekä valoisan. Rappusten lasikaiteet korostavat entisestään tilan modernia tyyliä ja valoisuutta, johon ryhtiä ja kontrastia...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta