Arkkitehtuuri

Löyly Helsinki

Ainakin moni pääkaupunkiseutulainen on jo varmasti ehtinyt käydä ihastelemassa ja nautiskelemassa aurinkoisista kesäpäivistä Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan Löylyn terassilla. Tämä arkkitehtuuriltaan persoonallinen kokonaisuus kunnioittaa avautuvia merimaisemia sekä puun vahvaa olemusta. Löyly tarjoaa paitsi rentouttavia ja viihtyisiä hetkiä myös paljon inspiraatiota esimerkiksi oman kesämökin tai kodin terassille.

Sisustuksen suunnittelusta on vastannut Joanna Laajisto. Tyyli ja tunnelma antaa valolle tilaa liikkua eri tilojen välillä. Kokonaisuus on kutsuva sekoitus kahvilatunnelmaa ja ravintolamaisuutta.

Puu ja maanläheisyys tulevat vahvasti ilmi myös sisustuksen materiaaleissa ja huonekaluissa. Marimekon pienet maljakot ja riippuvalaisimet tuovat kivaa herkkyyttä harmooniseen värimaailmaan.

Kahvi tai ruokailuhetken keskellä pääsee nauttimaan myös takkatulen loimusta.

Terassi huokuu skandinaavista selkeyttä, mutta samalla kodikkuutta.

Löylyn ehdottomia valtteja ovat sen huikeat kylpy- ja saunatilat, joiden lomassa voi pulahtaa raikkaan viileässä merivedessä.

Kuvat kuvio.com, Marc Goodwin / Archmospheres, Mikko Ryhänen / Joanna Laajisto Creative Studio

Asemasta tuli koti

asemasta-kodiksi-keittio

Mustion rautatieasemana toiminut rakennus on herännyt aivan uuteen eloon, kun se kunnostettiin kahdeksi 110 neliön kokoiseksi huoneistoksi. Rakennuksen historia ulottuu niin pitkälle kuin vuoteen 1872, mikä tekee siitä todella ainutlaatuisen asuinympäristön. Vaikka vanhat puupinnat ovatkin saaneet päivityksen tähän päivään, henkii tilat aivan omanlaistansa historiallista tunnelmaa. Tätä huikeaa huoneistokokonaisuutta myy CRISTAL Asunnot.

asemasta-kodiksi-ruokailutila

Kaunis valkoharmaa sisustus kunnioittaa rakennuksen historiaa. Vanha pirttipöytä, säilytyskalusteet ja runsas koristeellinen sisustus korostaa vielä upeasti rakennuksen tunnelmaa.

asemasta-kodiksi-sisustus

Leveät oviaukot vievät tilasta toiseen. Korvissa voi melkein kuulla asiakkaiden puukenkien kopseen, kun he tulivat muinoin asemalle ostamaan lippua ja suuntaamaan matkoilleen.

asemasta-kodiksi-tunnelma

Alkuperäistä puupintaa on jätetty kivasti esiin ja se sopii täydellisesti yhteen harmonisen valkoisen ja harmaan värimaailman kanssa.

asemasta-kodiksi-olohuone

Kodikkuutta, lämpöä ja aitoa tunnelmaa ei tästä kodista puutu yhtään.

asemasta-kodiksi-makuuhuone

Rohkeita yksityiskohtia, jotka sopivat täydellisesti juuri tähän asuinympäristöön.

asemasta-kodiksi-lastenhuone asemasta-kodiksi-rakennus

Kuvat cristal.fi

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!