Search
Close this search box.

Bukleesohva

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen. Esimerkiksi minimalistinen ja linjakas sohva voi luoda modernin ja skandinaavisen tunnelman, kun taas pehmeät ja pyöreät linjat sekä runsaat tyynyt tuovat romanttista ja rentouttavaa tunnelmaa. Lisäksi sohvan koko ja muoto vaikuttavat huoneen kokonaisilmeeseen.

Kolmen istuttava Terina sohva on muotoilultaan houkuttelevan pyöreä ja todella kaunis sisustuselementti. Pyöreistä muodoistaan huolimatta se on kuitenkin jämäkkä ja miellyttävä istua. Paksu bukleepäällinen korostaa upeasti sovan muotoilua ja tekee siitä entistä kutsuvamman näköisen.

Roggi on neljän istuttava kulmikkaampi malli, jonka ilmettä pehmentää samettinen ruudullinen pintakuvio. Se antaa samalla hienon kontrastin kulmikkuudelle ja tekee sohvasta persoonallisen osan sisustusta.

Sohva on paljon enemmän kuin vain istumapaikka – se on sisustuksen kruunu, joka täydentää ja kohottaa huoneen tunnelmaa. Sohvan muotokielellä voit korostaa sisustuksen muita huonekaluja ja pienempiä elementtejä. Näin luot kokonaisuudesta entistä harkitumman näköisen.

Nämä ja paljon muita upeita sohvia myynnissä Ellos -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: