Tagi: Cattelan Italia

Dylan sänky

Dylan on Andrea Lucatellon Cattelan Italialle suunnittelema sänky, joka kiinnittää katsojan huomion ja herättää sopivasti ihmetystä. Se näyttää leijuvan ilmassa, mutta siinä on kuitenkin normaaliin tapaan neljä jalkaa.

Innovattivinen muoto helpottaa hieman myös sängyn alta siivoamista, mutta ennen kaikkea se tuo omaleimaisen lisän makuuhuoneen sisustukseen ja ilmeeseen.  Kuvasta ei voi olla huomaamatta kaunista kristallivalaisinta, joka säteilee tunnelmaa ja arvokkuutta. Cattelan Italian tuotevalikoimaa edustaa sisustusliike Spazio.

Kuvat cattelanitalia.com

XIX hylly

Yksinkertainen hauska hyllytaso kirjoille tai koriste-esineillä. Mustan ja valkoisen lisäksi värivaihtoehdot vihreä ja oranssi, jotka antavat mukavan väriruiskeen tilan seinälle. Hyllyt kuuluvat Cattelan Italian tuotevalikoimaan, jota edustaa sisustusliike Spazio.

Kuva cattelanitalia.com

Muodokas peili

Peilin ei aina tarvitse olla pyöreä tai neliskulmainen. Tässä Cattelan Italian Emerald peilissä on asennetta ja tyyliä. Paksu krominen kehys tekee peilistä kuin aukon seinään, joka kajastaa valoa tilaan. Mielenkiintoinen ratkaisu makuuhuoneeseen. Cattelan Italian tuotevalikoimaa edustaa sisustusliike Spazio.

Kuva cattelanitalia.com

Elegantti viinihylly

Tämä Cattelan Italian tyylikäs, vesipisaran muotoinen Drop -viinihylly sopii mainiosti keittiöön. Se on muodoiltaan hyvin elegantti ja pullojen lisäksi siinä voi säilyttää viinilaseja sekä muuta tarpeistoa. Sopii hyvin moderniin sisustukseen tuoden tilaan mielenkiintoisen lisän. Cattelan Italian tuotevalikoimaan, jota edustaa sisustusliike Spazio.

Kuva cattelanitalia.com

Gotham pöytä

Kuvasta on helppo huomata miten hyvin aina tyylikäs nahka toimii lasisten huonekalujen kanssa. Gotham pöydän luonne ja syvin olemus näkyy erityisen hyvin pöydän kulmikkaassa jalkaosassa. Pöytä kuuluu Cattelan Italian tuotevalikoimaan, jota edustaa sisustusliike Spazio.

Kuva cattelanitalia.com

Ilmava hyllykkö

Loft hyllykkö tarjoaa säilytystilaa kirjoille ja koriste-esineille. Sen rakenne on ilmava ja se toimii hyvin myös tilanjakajana suuresssa huoneessa. Kannattaa muistaa, että hyllykön olemus ja ilme tulee paremmin esille, kun se ei ole aivan täyteen ahdettu. Sama pätee myös sen toimiessa tilanjakajana. Älä täytä jokaista välikköä ja tasoa esineille, muuten ilmavuus ja keveys katoavat. Muutenkin liika symmetrisyys tavaroiden sijoittelussa tekevät hyllyköstä turhan elottoman. Tämä Loft hyllykkö kuuluu Cattelan Italian tuotevalikoimaan, jota Suomessa edustaa sisustusliike Spazio.

Kuva valmistajan

Tosimiehen loungeri

Sylvesterin olemus ja tyyli saa mielen lepäämään. Virtaviivaisen kaunis muoto, taidokkaasti verhoiltu nahka ja reunusta koristava kromilista tekevät tästä loungerista todellisen tyyssijan. Tähän tuoliin voi helposti kuvitella istuvansa pidemmäksikin aikaa, antaa ajatuksen levätä ja pysähtyä vain olemaan. Tämä hurmaava loungeri kuuluu Cattelan Italian tuotevalikoimaan, jota Suomessa edustaa sisustusliike Spazio.

Kuva cattelanitalia.com

Tyylikäs apupöytä

Toiminnallinen ja kaunis apupöytä täyttämään olohuoneen eri tarpeita. Tämä Cattelan Italia valmistajan pöytä on tyylikäs ilmestys illanistujaisissa, josta on kiva tarjoilla juotavia ja naposteltavia. Lasimateriaalin ansiosta pöytä ei tunnu tilassa liian raskaalta elementiltä. Cattelan Italia tuotteita löytyy sisustusliike Spazion valikoimista.

Kuva cattelanitalia.com


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Tyylikäs sekoitus pintoja

Yksinkertainen ja melko minimalistinen sisustus voi olla myös kodikas ja tunnelmallinen. Tässä Fertility Designin suunnittelemassa modernissa kodissa on yhdistetty taidokkaasti erilaisia pintoja tuomaan tiloihin...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta