Search
Close this search box.

Decotique

Le Grand Air sohvat

Decotique Le Grand Air sohva on yhdistelmä ylellisyyttä, laatua ja rennon kodikasta tyyliä. Nämä ihanuudet ovat nyt ALENNUKSESSA Room21 -verkkokaupassaValikoimasta löytyy eri kokoja aina kolmen-istuttavasta sohvasta mukavan leveään kaksikin henkeä vetävään ”hempeilysohvaan.”

Jaa tämä juttu:

Decotique Le Grand Air sohvat ovat miellyttävän muhkeat ja tuovat rentoa tyyliä sisustukseen. Nämä ihastuttavat sohvat ovat nyt ALENNUKSESSA Room21 -verkkokaupassa. Alennus koskee myös Loveseat malleja, joihin voit käpertyä katselemaan elokuvaa raikkaimpasi syleilyyn. Saatavilla useita eri värivaihtoehtoja. Alennus voimassa 6.6.2017 asti. Ostoksille pääset tästä.

Jaa tämä juttu:

decotique-abstract-kaappi-2

Decotique Abstract lipasto tuo skandinaavista tyyliä sisustukseen. Siinä on kaunis kaiverrettu kuviointi, joka antaa lipastolle kivan pienen yksityiskohdan säilyttäen sen kuitenkin pelkistettynä ja helposti ympäröivään sisustukseen sopivana.

decotique-abstract-kaappi

Lipaston lisäksi Abstract on saatavilla perinteisenä kaappina, jolloin se tuo hyvää säilytystilaa esimerkiksi eteiseen tai makuuhuoneeseen. Olohuoneeseen uutta tv-tasoa etsiville saatavilla onmyös matala mediatasomalli. Kaikista malleista saatavilla värivaihtoehdot valkoinen, harmaa ja puuterin punainen. Myynnissä Room21 -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

decotique-legrande-air-loveseat-sohva

Le Grand Air Loveseat sohva on korkealuokkainen sohva/nojatuoli, jossa voi loikoilla yksin tai halutessaan kaksin. Se onkin mainio valintan myös ahtaaseen tilaan, jossa silloin tällöin tarvitaan enemmän istumapaikkoja. Sohvan rennosti ryppyinen kangas on kudottu puuvillasta, viskoosista sekä pellavasta. Sohvan kankaat ovat irrotettavia ja näin vaihdettavissa toisen värisiin. Näin saat sohvan muokkautumaan tilan ilmeeseen sekä pidettyä tekstiiliosat helposti puhtaana. Värivaihtoehtoina löytyvät valkoinen, harmaa ja sininen. Päällisiä voit ostaa erikseen. Sohvasta löytyy myös isompi kolmen istuttava malli. Myynnissä Room21 -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: