Search
Close this search box.

Elina Helenius

Laadukkaat kotimaiset VM Carpet matot tuovat lämpöä ja pehmeyttä kodin sisustukseen. Ne sopivat olohuoneen lisäksi myös muualle sisustukseen ja ovat helppo pitää puhtaana. Loistava valinta myös lapsi- ja lemmikkiperheisiin.

VM Carpet Laituri matto on valmistettu villasta ja paperinarusta, mikä antaa sille miellyttävän sekä luonnollisen tunnun. Eri sävyiset raidat luovat rytmikkään kuosin. Likaa hylkivän pinnan ansiosta matto sopii käyttöön monenlaisissa tiloissa.

Laituri matosta löytyy myös vaaleampi harmaa sekä kauniin beigen sävyinen vaihtoehto. Salmiakki matossa on hauska ruudullinen kuosi, joka tuo näyttävää tummaa kontrastia tilaan. Rauhallisempi Tunturi matto tuo taas seesteisyyttä sisustukseen.

Elsa maton kalanruotokuvio antaa kivaa elävyyttä muuten valkoiselle värille. Se tuo kivan yksityiskohdan ja kerroksellisuutta tilan ilmeeseen.

Kaunis valkoinen Hattara nukkamatto on moderni ja ylellisen pehmeä valinta vaikkapa makuuhuoneeseen, jossa se tuo erityistä lämpöä tilaan. Hattara-matto on helppo pitää puhtaana ja sopii hyvin käyttöön myös lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Valkoisen lisäksi saatavilla runsaasti eri väri- ja kokovaihtoehtoja.

Kotimaisen VM Carpetin mattovalikoimasta löytyy todella paljon vaihtoehtoja kodin eri tiloihin ja sisustustyyleihin. VM Carpetin matot ovat laadukkaita ja ajattoman tyylinsä ansiosta ne kestävät käytössä pitkään. Myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: