Gatto

Avara keittiö

Keittiön tilat ovat avarat. Lisäksi säilytystilaa löytyy myös avohyllyinä ja näin astiat sekä muut tarvikkeet ovat helposti saatavilla.

Rakenteellisesti kevyt keittiö saa mukavaa kontrastia punaisista ovista, joiden vaihtaminen on varsin helppoa ja näin keittiön ilmeen uudistaminen onnistuu varsin pienellä vaivalla. Kuvissa italialainen Gatto keittiö mallinimellä Modern/Light. Jälleenmyyjät löydät osoitteesta gatto.fi

Kuvat gattocucine.it

Keittiön monet mahdollisuudet

Nykypäivän tekniikka ja moninaiset materiaalivaihtoehdot antavat sisustajalle todella hyvät puitteet luoda onnistunut keittiökokonaisuus. Keittiössä kannattaa tuoda esille myös muualla asunnossa käytettyjä linjauksia ja värejä. Keittiö ei oleva vain oma yksittäinen tila vaan sen ympärillä vietetään todella paljon aikaa. Keittiöremontin yhteydessä mieti tarkkaan miten paljon työtilaa tarvitset ja miten toimintojen tulisi sijoittua, jotta ruoanlaitto sujuu helposti ja voit samalla seurustella perheen tai ystävien kanssa. Tuleeko keittiön yhdistyä esimerkiksi viereiseen olohuoneeseen vai halutaanko sitä eristää omaksi tilakseen.

Kuvissa näkyvät keittiöt kuuluvat molemmat italialaisen Gatto -keittiöiden Jazz-mallistoon. Harkitse ja pohdi tarkkaan millainen väriratkaisu ovissa ja tasoissa toimii parhaiten. Värejä on tarjolla paljon ja käyttämällä sopivasti rohkeutta ja mielikuvitusta saat aikaan mitä mielenkiintoisimpia keittiökokonaisuuksia. Joka tapauksessa kannattaa aina kuunnella asiantuntijan apua ja mielipiteitä, vaikka ne olisivatkin hieman ristiriidassa omien visioittesi kanssa. Katso Gatto -keittiöiden edustajat täältä.

Kuvat gattocucine.it

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!