Search
Close this search box.

Helsinki Home Design

helsinkihomedesign-viipurinkatu1

Helsinkiläiskaksion 41 neliömetriä sai kauttaaltaan modernin valkoisen ilmeen Helsinki Home Designin toteuttamassa uudistuksessa, jossa haluttiin tuoda kaksioon arjen tarpeet täyttävien toimintojen lisäksi myös hieman luksusta.

helsinkihomedesign-viipurinkatu2

Kauttaaltaan asunnon kattoon tehty led-valaistus pitää huolen riittävästä yleisvalosta ja tuo esiin asunnon parhaat puolet. Tilasta toiseen jatkuva sama laminaattilattia yhtenäistää sisustuksen ilmeen ja sitoo tilat toisiinsa. Olohuoneessa television alapuolelle sijoitettu biotakka lämmittää mieltä kylmimpinäkin talvipäivinä.

helsinkihomedesign-viipurinkatu3

Valkoinen ilme jatkuu makuuhuoneeseen, jossa iso liukuovikaappi tarjoaa riittävän tilan vaatesäilytykseen. Hopeiselle pöydälle sijoitettu Applen tietokone antaa tarpeet surffailuun ja television ja elokuvien katseluun.

helsinkihomedesign-viipurinkatu4

Liukuoviratkaisuna toteutettu huoneen ovi säästää tilaa ja luo modernin vaikutelman. Maitolasi päästää valoa läpi, mutta antaa kuitenkin riittävästi yksityisyyttä. Upea ja tyylikäs kokonaisuus.

Kuvat helsinkihomedesign.fi

Jaa tämä juttu:

helsinkihomedesign-helsinginkatu1

Tämän upean 21,5 neliöisen asunnon uudistuksesta on vastannut Helsinki Home Design. Projekti on upea osoitus siitä miten myös pienestä neliömäärästä saa hieman luksusta ja varsin toimivan kokonaisuuden aikaiseksi.

helsinkihomedesign-helsinginkatu2

Keittiössä lämpimän puun sävyiset tasot tuovat mukavaa vastakohtaa muutoin hyvin valkoiselle kokonaisilmeelle. Toisaalta valkoistakin on käytetty asunnossa erittäin viisaasti. Erilaiset tekstuurit ja pinnat, joissa valkoista esiintyy luovat siitä mielenkiintoisen ja monipuolisemman.

helsinkihomedesign-helsinginkatu3

Yleisvalaistuksesta pitävät huolen tilan kattopintaan upotetut spotit. Vaikka kyseessä on pienet neliömäärät, keittiölle on uhrattu hyvin neliöitä ja hyvä niin. Keittiötason äärestä löytyykin kokkailutilan lisäksi myös hyvin baaritiskimäistä tilaa herkutella lounasta.

helsinkihomedesign-helsinginkatu4

Parviratkaisu on omiaan hyödyntämään tilan korkeus ja neliöt. Näyttävät portaat parvelle ovat tyylikäs sisustuselementti ja tummien porrasaskelmien ansiosta ne lisäävät tilan korkeusvaikutelmaa, kuten myös tummat kaiteet.

helsinkihomedesign-helsinginkatu5

Ja onpa mukaan saatu mahtumaan myös sohva raheineen. Kaiken kaikkiaan kyseessä on upea ja toimiva asunto, joka vetää vertojaan lukuisalle joukolla eri blogeissakin esiintyneille ruotsalaiskodeille, joita pidetään skandinaavisen sisustamisen vetonauloina. Nyt on suomalaisen taidonnäytteen vuoro, kiitos Helsinki Home Designin! Lisää kohteesta ja sen toteuttajasta voit käydä katsomassa Helsinki Home Design -verkkosivuilta.

Kuvat helsinkihomedesign.fi

Jaa tämä juttu: