Tagi: Honka

Ihana koti meren äärellä

hirsitalo-meren-aarella-keittio

Pyhtäällä meren rannalla myynnissä oleva koti tarjoaa paljon ihmeteltävää ja ihasteltavaa. Tämä Honka-rakenteen yksilöllinen hirsiomakotitalo yhdistää upeasti modernin asumisen rentoon mökkimäiseen tunnelmaan. Huikeat ikkunoista avautuvat merimaisemat ja huvilamainen tyyli tekevät kokonaisuudesta vähintäänkin loisteliaan. Kohdetta myy Kaisa Liski LKV ja myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta.

hirsitalo-meren-aarella-olohuone

Tilavasta aulasta tullaan suoraan valoisaan olohuoneeseen, joka yhdistyy toimivasti ruokailutilan ja keittiön kanssa. Puinen hirsi on saanut kaverikseen mustavalkoisia pintoja, ja sisustusta on tyylitelty graafisilla tekstiileillä sekä mm. Artekin Aalto Golden Bell riippuvalaisimilla.

hirsitalo-meren-aarella-makuuhuone hirsitalo-meren-aarella-oleskelutila

Suuret ikkunat tuovat runsaasti valoa oleskelutiloihin ja samalla luonnon osaksi kodin sisustusta.

hirsitalo-meren-aarella-sauna hirsitalo-meren-aarella

Suurella terassialueella kelpaa nauttia aurinkoisista kesäpäivistä ja ihastelle avautuvaa merimaisemaa.

Kuvat etuovi.com / kaisaliski.fi

Honka Kaarna

asuntomessut-honka-kaarna-1

Honka Kaarna on Jyväskylän asuntomessuille rakennettu hirsitalo, joka tarjoaa asuintilaa reilun 150 neliön verran. Asunto on suunniteltu yhdeksi avaraksi ja valoisaksi tilaksi, joka tarjoaa miellyttävän yhteisen asumismuodon koko perheelle.

asuntomessut-honka-kaarna-2

Sisustuksessa on kunnioitettu hirsirakentamisen perinteisiä puolia ja yleisilmettä on tehostettu moderneilla valkoisilla pinnoilla, jotka korostavat ikkunoista tulvivaa luonnonvaloa.

asuntomessut-honka-kaarna-3

Puun ja valkoisen yhdistelmälle kontrastia antaa mustat huonekalut sekä keittiöseinän välitila, jääkaappi ja pöytätasot.

asuntomessut-honka-kaarna-4

Hirsi on materiaalina paitsi luonnollinen myös sisäilman laadun kannalta hyvä valinta. Hirren pintaa ei välttämättä kannata maalata peittävällä maalilla vaan sen syvintä olemusta voi korostaa lakka- tai vahamaalilla.

asuntomessut-honka-kaarna-5

Saunassa hirsi on omiaan ja se toimii loistavasti yhteen tyylikkäiden lauteiden kanssa. Korotettuun lattitasoon upotettu kiuas kruunaa kokonaisuuden. Tarkemmin kohteesta ja muista Honka -talomalleista voit lukea Honka -verkkosivuilta.

Kuvat honka.fi

Villa Merengue

villa-merengue-1

Villa Merengue by Honka on Kalajoen loma-asuntomessuille rakennettu upea 100-neliöinen hirsihuvila joka hurmaa sekä ulkoa että sisältä. Talon muodoissa ja olemuksessa paistaa ajattomuus, joka toisaalta henkii perinteistä hirsirakentamista, toisaalta taas modernia loma-asumista astetta ylellisemmissä puitteissa.

villa-merengue-2

Olohuone ja ruokailutila/keittiö yhdistyvät yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa on mukava viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Seinänkorkuisista lasi-ikkunoista tulvii sisään lämmintä valoa liittäen samalla ympäröivän luonnon osaksi huvilan sisustusta.

villa-merengue-3

Hirsi antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia ja puupintana se elää ajan ja tyylien mukana. Käyttämällä erilaisia sävytteitä hirren pintaan saa haluamaansa värimaailmaa piristämään sisustusta.

villa-merengue-4

Makuuhuoneessa vallitsee lämmin ja kotoisa tunnelma. Pehmeitä tekstiileitä ja riittävästi luonnonvaloa.

villa-merengue-5

Viileiden kesäiltojen aikaan voi siirtyä pihalta lasitetulle sisäterassille, jossa voi rauhassa jatkaa maisemien ihailua samalla nauttien takkatulen lämmöstä.

villa-merengue-6

Tummansävyisessä saunassa väriäämättömät lauteet nousevat upeasti esiin.

villa-merengue-7

Vessan ilme noudattelee muun sisustuksen modernia linjaa. Loma-asuntomessuilla olevan Villa Merenguen sisustuksesta on vastannut Jaana Niemi / Sisustuspaletti. Lisää kuvia ja tietoja kohteesta voit katsoa Honka -verkkosivuilta.

Villa Taiga

lomakoti-honka-villataiga1

Hongan Villa Taiga on tyylikäs ja moderni lomakoti, joka tarjoaa hulppeat maisemat ja tilat täydellisen mökkiviikonlopun viettoon. Yksinkertaisen valkoinen sisustus antaa suurista ikkunoista avautuvan luontomaiseman ottaa tila haltuun. Tämän mökin koko seinän korkuisista ikkunoista kelpaa katsella vuodenaikojen vaihtuvan. Talon suunnittelusta on vastannut Carl Johan Mether.

lomakoti-honka-villataiga2

Keittiössä ja ruokatilassa modernit kiiltävät pinnat yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi talon hirsirakenteiden kanssa. Värimaailmasta pitävät huolen taustalla avautuva maisema sekä tietenkin herkulliset ja näyttävät kattaukset.

lomakoti-honka-villataiga3

Olohuoneesta löytyvä kiviseinätehoste on myös osa makuuhuoneen sisustusta. Siitä muodostuu samalla sängynpääty. Isoista ikkunoista aamulla tulvivat auringonsäteet herättävät uuteen päivään ja saavat aikaan rauhallisen mielen.

lomakoti-honka-villataiga4

Terassille mahtuu vaikkapa palju saunomisen jatkeeksi. Talo sulautuu mukavasti ympäröivään luontoon ja tumma hirsirakenne antaa sille juuri sopivasti luonnetta. Tarkemmin talomalliin voit tutustua Honka -verkkosivuilla.

Kuvat honka.fi

Kippari

honka-kippari1

Mäntyharjun loma-asuntomessuillakin esillä ollut Kippari on Hongan lomakotimallistoon kuuluva 78 neliön kokoinen tyylikäs lomakoti, joka sopii loistavasti suomalaiseen järvimaisemaan.

honka-kippari2

Useat suuret lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat yhdistävät sisätilat ympäröivään luontoon. Tässä kelpaa nauttia kesän grilliherkuista ystävien ja sukulaisten kesken.

honka-kippari3

Rennon skandinaavisen ilmeen viimeistelee tilan keskelle sijoittuva takka, joka jakaa ja rauhoittaa tilan toimintoja.

honka-kippari6

Luonnonvalo ja lasien takaa avautuva järvimaisema hivelevät silmää kerta toisensa jälkeen. Illan hämärtyessä terassin ja pihan ulkovalaisimet tekevät ihmeitä ja tarjoavat ihasteltavaa läpi yön.

honka-kippari4

Yhteiselo korostuu avoimessa tilasuunnittelussa. Huoneita ei ole rajattu liialti, mutta jokaiselle nukkujalle löytyy siltä oma rauhaisa paikkansa. Valkoinen kerrossänky sopii upeasti tilan tunnelmaan ja tarjoaa tietenkin hyvin nukkumapaikkoja.

honka-kippari5

Sauna ei jätä ketään kylmäksi. Näkymä suoraan järvelle ja upea tumma laudepuu tekevät saunasta elegantin, mutta silti kodikkaan eikä liian modernin. Tarkempia tietoja Kipparista löydät Honka -verkkosivuilta.

Kuvat honka.fi


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Maskuliininen sisustus

Milla Alftan on toteuttanut kesän Asuntomessuille Jyväskylään upean maskuliinisen sisustuksen omaavan kohteen, jossa on luonnetta, tyyliä ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Rohkeat kokeilut materiaaleissa astuvat juuri...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta