Search
Close this search box.

Hülsta

Pehmeät ja lämpimät puunsävyt tuovat kotoisaa ilmettä makuuhuoneen sisustukseen. Toimivat säilytysratkaisut ovat myös omiaan luomaan makuuhuoneesta paitsi viihtyisän ympäristön myös käytännöllisen tilan.

Hülstan kokonaisvaltaisilla kalusteratkaisuilla loihdit harmonisen ja rytmikkään sisustuksen, joka palvelee pitkään. Kuvan makuuhuoneessa on todella kauniit värisävyt. Tumma harmaanruskea lattia ja ruskean muut kauniit sävyt yhdessä puupintojen kanssa tekevät kokonaisuudesta todella miellyttävän. Tutustu lisää Hülstan tuotteisiin valmistajan verkkosivuilla.

Kuvat huelsta.co.uk

Jaa tämä juttu:

CT 140 on Hülstan valmistama sohvapöytä, joka taipuu monenlaiseen tarpeeseen. Tyylikäs olemus tarjoaa lisäksi paljon laskutasoa sekä pöydälle, että sen alapuolella sijaitsevalle tasolle.

Säätimet, tekniikka ja muut usein tarvittavat, mutta mieluummiin piilossa säilytettävät esineet saa kätevästi piiloon pöydän vedettävään laatikko-osaan. Pöydän korkeus on myös säädettävissä, mikä nyt sinällään on harvoin tarpeen, mutta mahdollista kuitenkin. Hülsta tuotteista voit tiedustella lisää Kodin1 myymälöistä. Lisätietoja tästä tyylikkäästä ja toimivasta sohvapöydästä löydät Hülsta -verkkosivuilta. Tutustu samalla myös muihin pöytämalleihin.

Kuvat huelsta.co.uk

Jaa tämä juttu:

Hülstan korkeakiiltoinen violetti Metis Plus lipasto antaa eleganttia ja pirteää ilmettä niin makuuhuoneeseen kuin muihinkin tiloihin. Violetti väri täydentää loistavasti esimerkiksi mustavalkoista sisustusta. Korkeakiilto antaa lisäksi ripauksen ylellistä tunnelmaa.

Lipastosta on myös pienempi malli, joka sopii hyvin vaikka yöpöydäksi tai laskutasoksi koriste-esineille. Huomaa miten nämä kauniit violetit lipastot yhdessä samanväristen tyynyjen kanssa luovat makuuhuoneeseen todella herkullisen väriläiskän. Hülstan tuotteista voit tiedustella lisää Kodin1 myymälöistä. Katso lisää tuotteesta Hülsta -verkkosivuilta.

Kuvat huelsta.co.uk

Jaa tämä juttu:

Tässä mukavaa kahvilamaista tunnelmaa kodin ruokatilaan. D 15 kulmasohva on käytännöllinen ratkaisu pieneenkin tilaan. Se on moderni ja yksinkertaisen tyylikäs.

Tyylikkäät, nahkaiset istuinosat toimivat loistavasti puisen runko-osan kanssa. Katso lisätietoja tuotteesta Hülsta -verkkosivuilta. Hülstan tuotteita on nyt tullut myyntiin Kodin1 myymälöihin, joten kannattaa tiedustella sieltä tarkempia tilausmahdollisuuksia.

Kuvat huelsta.co.uk

Jaa tämä juttu:

Tämä työtila täyttää monen kotitoimiston tarpeet ja asukkaan unelmat. Työtilaa on runsaasti ja mapit ym. materiaalit ovat selän takana nopeasti saatavilla. Valkoinen pääväri toimii työtilassa hyvin antaen tarvittavaa valoa ja avaruutta.

Liukoviratkaisut säästävät tilaa ja helpottavat käyttöä. Myös huoneen ovi on toteutettu liukuovella. Katso lisää Hülsta -verkkosivuilta

Kuvat huelsta.co.uk

Jaa tämä juttu:

Tavaroiden säilyttäminen aiheuttaa monesti haasteita sisustamisen kanssa. Kaapit ja hyllyt vievät helposti tilaa lattioilta ja seunustoilta. Ne ovat kuitenkin vuosia kestäviä kalusteita ja näkyviä asioita sisustuksessa, joten kannattaa satsata kerralla kunnolla.

Näissä Huelstan uusissa Now! no.7 -säilytysjärjestelmissä on särmää ja kiiltoa. Hyllyihin kuuluvat valaistukset loihtivat samalla tunnelmaa ja antavat tyylikkään silauksen tilan kokonaiskuvaan. Tämän uutuussarja tarjoaa ratkaisu läpi kodin. Ruokailutilaan, olohuoneeseen, työhuoneeseen jne. Tutustu tarkemmin tuotteisiin Huelsta -verkkosivuilla.

Kuva huelsta.co.uk

Jaa tämä juttu:

Hyvät unet vaativat hyvän sängyn. Hülstan ELUMO tuo makuuhuoneeseen miellyttävää pehmeyttä niin visuaalisesti kuin myös käytettävyydeltään. Tutustu tuotteeseen tarkemmin Hülsta -verkkosivuilla.

Makuuhuoneen sisustus on rauhallinen ja harmoninen. Lämpimät värisävyt luovat tunnelmaa ja kodikkuutta. Kartellin Bourgien valaisin yöpöydällä ja Ghost tuoli kuvan etualalla antavat tilaan ripauksen modernia ilmettä.

Kuvat hulsta.co.uk

Jaa tämä juttu:

Sisääntulo ja eteistila antavat ensivaikutelman asunnon sisustuksesta. Hülstan eteisratkaisut tarjoavat mainiota säilytystilaa. Eteisen tilamäärä on usein kovin rajoitettu, joten valoisuus ja kevyet ratkaisut ovat tärkeässä roolissa. Tässä Tameta -mallistossa on toimivia tasoja ja hyllyjä, joita tarvitaankin paljon. Eteisessä tulee olla paljon laskutasoja. Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin Hülsta -verkkosivuilla.

Kuva huelsta.co.uk

Jaa tämä juttu: