Search
Close this search box.

Joanna Laajisto

Porvoossa sijaitseva Runo Hotel tarjoaa luksustason estetiikkaa ja kaikin puolin viihtyisät olosuhteet. Hotellin sisustus tarjoaa myös hyvää inspiraatiota kodin eri tiloihin.
Sisustusinspiraatiota hotellista - Runo Hotel Porvoo

Porvoossa sijaitseva Runo Hotel tarjoaa luksustason estetiikkaa ja kaikin puolin viihtyisät olosuhteet. Hotellin tiloihin ja huoneisiin luodut sisustukset ovat Studio Joanna Laajiston käsialaa. Laadukkaat materiaaiit, aikaa kestävä design kutsuvat luokseen rauhoittumaan ja nauttimaan hetkestä. Tämän hotellin eri tiloista pystyy ammentamaan myös runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman kodin sisustukseen.

Runo Hotel Porvoo sisustus

Maanläheiset sävyt ja materiaalit huokuvat kodikkuutta. Viihtyisä työpiste voisi hyvin löytää paikkansa myös kotitoimistolta tai pienemmästäkin yksiöstä. Ilmettä ja tiloja täydentävät tyylikkäät pöytävalaisimet. Rakennuksen historiaa on tuotu esiin huoneen nurkkaan sijoittavalla upealla kaakeliuunilla, joka jo sellaisenaan lämmittää tilan ilmettä.

Runo Hotel Porvoo tilankäyttö

Leveälautainen lattia kestää aikaa ja katseita. Se antaa myös valkoiselle ja beigen väreille mahdollisuuden astua esiin tekemättä tilasta persoonatonta. Kerrokselliset verhot ovat mitä parhain keino tuoda myös kotiolosuhteisiin muhkeutta ja ripauksen hotellimaista tunnelmaa.

Runo Hotel Porvoo elegantti sisustus

Elegantti tummanruskea nahkaverhoiltu nojatuoli saa kontrastia marmorisesta pöytätasosta ja minimalistisesta Orsjö Minipoint GX224 lattiavalaisimesta.

Runo Hotel Porvoo julkitilat

Hotellin aulatilat ovat todella kutsuvat ja niistä huokuu sama lämmin tunnelma mitä huoneista.

Runo Hotel Porvoo keittiöinspiraatio

Lankkupöytä ja lasioviset vitriinit tuovat julkitilaan kaivattua kodikkuutta. Tässä tilassa keittiömäisyys ja oleskelutila sekoittuvat tyylikkääksi sekä viihtyisäksi yhdistelmäksi.

Runo Hotel Porvoo sauna

Ja kokonaisuudenhan kruunaa tietenkin upeat saunatilat, jotka sopivat ihan sellaisenaan myös kotimaisemiin. Huomaa valaistusratkaisut, jotka antavat saunalle sen kaipaamaa arvokkuutta ja hämyistä tunnelmaa.

Kuvat joannalaajisto.com

Jaa tämä juttu:

Ainakin moni pääkaupunkiseutulainen on jo varmasti ehtinyt käydä ihastelemassa ja nautiskelemassa aurinkoisista kesäpäivistä Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan Löylyn terassilla. Tämä arkkitehtuuriltaan persoonallinen kokonaisuus kunnioittaa avautuvia merimaisemia sekä puun vahvaa olemusta. Löyly tarjoaa paitsi rentouttavia ja viihtyisiä hetkiä myös paljon inspiraatiota esimerkiksi oman kesämökin tai kodin terassille.

Sisustuksen suunnittelusta on vastannut Joanna Laajisto. Tyyli ja tunnelma antaa valolle tilaa liikkua eri tilojen välillä. Kokonaisuus on kutsuva sekoitus kahvilatunnelmaa ja ravintolamaisuutta.

Puu ja maanläheisyys tulevat vahvasti ilmi myös sisustuksen materiaaleissa ja huonekaluissa. Marimekon pienet maljakot ja riippuvalaisimet tuovat kivaa herkkyyttä harmooniseen värimaailmaan.

Kahvi tai ruokailuhetken keskellä pääsee nauttimaan myös takkatulen loimusta.

Terassi huokuu skandinaavista selkeyttä, mutta samalla kodikkuutta.

Löylyn ehdottomia valtteja ovat sen huikeat kylpy- ja saunatilat, joiden lomassa voi pulahtaa raikkaan viileässä merivedessä.

Kuvat kuvio.com, Marc Goodwin / Archmospheres, Mikko Ryhänen / Joanna Laajisto Creative Studio

Jaa tämä juttu:

Made By Choice Airisto penkki jakkara

Made By Choice Airisto penkkion Joanna Laajiston suunnittelema huonekalu, jonka kaarevat muodot ja pelkistetty olemus yhdessä materiaalina käytetyn saarnipuun kanssa tuovat skandinaavista tyyliä sisustukseen sekä kaupunkikodissa että huvilamaisemissa. Saatavilla myös jakkarana, joka täydentää penkkiä ja palvelee lisäistuimena monenlaisessa tilassa. Saatavilla puisen värisenä ja mustana.

Jaa tämä juttu:

ravintola-intro-joanna-laajisto-1

Kuopiossa sijaitseva ravintola Intro sai uudeen sisustuksen, jonka toteutuksesta on vastannut Joanna Laajisto. Kevyttä ja valoisaa ilmettä rytmittävät graafiset ja teollisuushenkiset yksityiskohdat. Vaalea värimaailma saa mukavaa kontrastia betonista ja puisista kalusteista.

ravintola-intro-joanna-laajisto-2

Avarat tilat ja rauhalliset sisustusratkaisut pitävät huolen tilan avaruudesta myös silloin kun tupa on täynnä ja päivä vaihtuu iltahämärään.

ravintola-intro-joanna-laajisto-3

Graafiset ja geometriset kuviot lattiassa tuovat tilaan kaivattua ryhtiä.

ravintola-intro-joanna-laajisto-4

Klubin puolella valaistus ja muhkeat sohvat ovat pääroolissa.

ravintola-intro-joanna-laajisto-5

Lattian graafinen kuvio toistuu läpi tilojen ja sitoo tilat hyvin yhteen. Kokonaisuutena hyvin tyylikäs ja aikaa kestävä sisustus. Lisää projektista voit katsoa suunnittelijan verkkosivuilta.

Kuvat Mikko Ryhänen

Jaa tämä juttu:

lundia-system-laatikkosarja-1

Kolmiosainen Lundia System -laatikkosarja on hyvä vaihtoehto kodin säilytysratkaisuksi, kun tarvitaan helposti muunneltavia pieniä säilytystiloja. Lämpimät värisävyt antavat energisyyttä tilaan ja yhdistelemällä eri kokoja saat luotua hauskoja, mutta ennen kaikkea toimivia kokonaisuuksia. Läpikuultavat värisävyt yhdistyvät tyylikkäästä laatikon puumateriaaliin.

lundia-system-laatikkosarja-2

Lundia System -laatikkoja voit asettaa rennosti hyllylle tai tehdä niistä seinälle leikkisämmän säilytysratkaisun, esimerkiksi lastenhuoneeseen. Laatikon yksinkertainen ja konstalailematon muoto kestää aikaa ja muuttuu ajan saatossa tilan ja tarpeen mukaan. Lundia System -laatikkosarjan on suunnitellut Joanna Laajisto.

Jaa tämä juttu:

ruokailutila-mustatkalusteet

Tummat kalusteet tuovat ruokailutilaan salaperäistä tunnelmaa. Lisäksi niitä on helppo yhdistellä erilaisten pintojen ja värien kanssa. Tässä Joanna Laajiston suunnittelemassa ruokailutilassa pöydän vaaleat puiset jalat nostavat pöydän aivan uudella tavalla esille, kun kaikki muu on mustaksi maalattua. Myös pöydän ylle sijoitetut tummat riippuvalaisimet tuovat oman ripauksen eleganttia ilmettä. Lisää kuvia tästä Joanna Laajiston toteutuksesta voit katsoa hänen verkkosivuiltaan.

Kuva joannalaajisto.com

Jaa tämä juttu:

edit-valaisin-joannalaajisto1

Joanna Laajiston suunnittelema Edit valaisin palvelee monenlaisessa tarkoituksessa. Seinävalaisimena se toimii loistavasti vaikkapa eteispöydän äärellä tai olohuoneen lukunurkkauksessa. Edit valaisin on mielenkiintoinen yhdistelmä modernia muotoilua ja funktionaalisuutta.

edit-valaisin-joannalaajisto2

Mustan metallisen kannattimen avulla Edit löytää paikkansa helposti seinältä, mutta valaisinta voi toki käyttää myös riippuvana kattovalaisimena esimerkiksi ruokaryhmän yllä. Edit valaisinta valmistetaan kokomustana, messingin ja mustan sekä teräksen ja mustan yhdistelmänä. Myynnissä Finnish Design Shopissa

Kuvat joannalaajisto.com

Jaa tämä juttu:

Sisustusarkkitehti Joanna Laajiston kädenjäljessä näkyy elegantti skandinaavinen ote. Turhat krumeluurit on unohdettu ja sisustuksessa on keskitytty olennaiseen. Tumman tyylikäs värimaailma viestii arvokkuutta ja kokonaisuus näyttää viimeistellylltä. Keittiön avohyllyt tuovat kodikasta tunnelmaa ja sopivaa rentoutta. Avohyllyjen ansiosta astiat tulevat myös esiin eivätkä ole kaapeissa piilossa.

Olohuoneen keskipisteenä on valkoisena hohkava suuri sohvaryhmä, joka rytmittää hyvin muuten tummaa sisustusta. Erillisten hyllyjen sijaan seinään on upotettu syvennyksiä, jotka kätkevät aina tarpeellista säilytystilaa. Erittäin toimiva ja sisustusta rauhoittava ratkaisu.

Sohvan takaa löytyy tyylikäs pöytäryhmä, jonka tunnelmasta vastaa korkea lattiavalaisin.

Kylpyhuoneessa kaarevat ikkuna-aukot luovat arvokkuutta. Saunan seinäpääty on kokonaan lasia, mikä avartaa löylyhuonetta ja samalla tietenkin kylpyhuoneen puolella peilee tilan valoa. Suihkujen lisäksi kylpyhuoneesta löytyy suurikokoinen amme. Tarkemmin tähän upeaan sisustukseen voit tutustua Joanna Laajiston verkkosivuilla.

Kuvat joannalaajisto.com

Jaa tämä juttu: