Search
Close this search box.

Jonas Hakaniemi

Jonas Hakaniemen Uhtua Designille suunnittelema Iivana valaisin on mainio esimerkki siitä, miten vanha ja uusi yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Päämateriaalina käytetty kelopuu on monisäikeinen ja tunnelmallinen materiaali. Valo heijastuu kauniisti kierrätetystä tasomurskasta toteutetusta valaisinosasta. Valon lähteenä toimi LED-valo. Iivana valaisin sopii hyvin lukuvaloksi tai sisustusvalaisimeksi monenlaisiin tiloihin. Tutustu tarkemmin valaisimeen Uhtua Design -verkkosivuilla.

Kuva uhtuadesign.com

Jaa tämä juttu:

Jonas Hakaniemen suunnittelema Box light valaisin on saanut ideansa tulitikkuaskista. Sen toiminta-ajatus on hauska. Valaisin on kuin suuri tulitikkuaski, jonka valotehoa säädetään manuaalisesti laatikkoa auki liu’uttamalla. Box lightissa yhdistyy design ja yksinkertainen toiminnallisuus. Siinä onkin ainesta todelliseksi designklassikoksi. Mustan lisäksi saatavilla harmaana. Voit tilata omasi FinnishDesignShop -verkkokaupasta

Kuva valmistajan

Jaa tämä juttu:

Jonas Hakaniemen Lamppa on akryylistä valmistettu valkoinen/kirkas pöytävalaisin, joka huokuu keveyttä ja tyylikästä ilmettä. Se saapuu kevään 2010 aikana Eelovin tuotevalikoimaan. Lisätietoja valaisimesta saat Eelovi -verkkosivulta.

Kuva eelovi.fi

Jaa tämä juttu: