Search
Close this search box.

Kare Design

Puu on sisustuksessa ehdottomasti yksi parhaiten aikaa kestäviä materiaaleja. Siihen syntyy tarinoita kertovia kulumajälkiä ja se elää vuosien saatossa omaa elämäänsä. Kuvassa muutamia Kare Designin Authentico sarjaan kuuluvia puusta valmistettuja huonekaluja, joista ei puutu asennetta ja ilmettä. Puun kauniit syyt tulevat upeasti esiin ja Kare Designille tyypilliseen tapaan näissä kaikissa kalusteissa on sitä jotain tiettyä hohdokkuutta ja omaleimaisuutta. Voit tutustua tarkemmin tuotteisiin valmistajan verkkosivuilla.

Kuvat kare-design.com

Jaa tämä juttu:

KARE Designin valikoimaan kuuluva Vegas on kuin paluu vuosikymmenien taakse. Se on mielenkiintoinen sekoitus jämäkkää teollista kromia ja vintage-nahkaa. Ehdoton designpilkku vaikkapa eteistilassa, jossa se hoitaa hyvin penkin virkaa sekä tarjoaa myös hyödyllistä säilytystilaa.

Kuva kare-design.com

Jaa tämä juttu:

Kaipaatko kotiisi rockia ilmettä ja maskuliinista otetta? Saksalainen Kare Design kätkee valikoimiinsa laajan kirjon laadukkaita nahkakalusteita, joissa on todella raffia ilmettä. Kannattaa ehdottomasti tutustua Kare Designin Rockstar trendiin, joka ei jätä ketään kylmäksi. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä naismaiseen että miehiseen makuun, tietenkin ripauksella rockia asennetta.

Kuvat kare-design.com

Jaa tämä juttu: