Search
Close this search box.

Korkeussäädettävä työpöytä

Korkeussäädettävä työpöytä tuo joustavuutta työskentelyyn ja parantaa tietenkin ergonomiaa. SELKA työpöytä on laadukas ja minimalistisen tyylikäs valinta kodin tai toimistotilan työpisteelle.
Selkastore säädettävä työpöytä

Korkeussäädettävä työpöytä tuo joustavuutta työskentelyyn ja parantaa tietenkin ergonomiaa. SELKA työpöytä on laadukas ja minimalistisen tyylikäs valinta kodin tai toimistotilan työpisteelle. Eri kokoisista vaihtoehdoista löydät juuri omaan tarpeeseen sopivan pöydän, jota voit täydentää hyvillä lisävarusteilla kuten pyörällisellä jalustalla, jonka ansiosta pöytä liikkuu kätevästi tilasta toiseen.

Saatavilla on sähkösäätöisen mallin lisäksi myös kaasujousella toimiva malli, joka riittää erittäin hyvin kodin työpisteelle. Samalla välttyy ylimääräisiltä johdoilta. Kaasujousi on erittäin helppo käyttää ja sen avulla pöytä siirtyy hetkessä halutulle korkeudelle, kun halutaan vaihtaa työskentelyasentoa.

Selkastore säädettävä työpöytä

Moderni valkoinen MAHTUVA pöytä on ajattoman tyylikäs valinta sekä kotiin että toimistolle. Työpöydän lisäksi sitä voi käyttää hyvin myös eteistilassa, yöpöytänä tai vaikkapa meikkaustasona.

Mustan, valkoisen ja puunsävyjen lisäksi saatavilla on myös pirteitä värivaihtoehtoja, jotka löytävät paikkansa lastenhuoneesta. Ihana piristysruiske sisustuksessa, ja toisaalta korkeussäädön ansiosta pöytä palvelee täydellisesti lapsen kasvaessa.

Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi SELKAstore -verkkokaupasta.

*Kaupallinen yhteistyö

Jaa tämä juttu: