Le Klint

Sikarihuoneen herrat

sikarihuone

Le Klintin Caché -valaisin sopii mainiosti ”sikarihuoneen” nurkkaukseen näyttävän nahkasohvan kaveriksi. Caché -valaisimessa yhdistyy näyttävästi metallinen kupu, messinkiset yksityiskohdat ja käsin taiteltu paperivarjostin. Tämän kun yhdistää mustan nahkaisen Wegner Ox nojatuolin kanssa niin paketti on aika lailla valmis. Caché -valaisinsarja myynnissä Finnish Design Shopissa

wegner-ox-chair

Tämä Hans J. Wegnerin suunnitteleman designklassikko on saatavilla myös muissa upeissa väreissä, kuten vintagemaisen ruskeana tai modernilla valkoisella nahkaverhoilulla. Tuoli tilattavissa Danish Design Storesta.

Le Klint kattovalaisin

Le Klintin läpinäkyvään kattovalaisimeen on hankittavassa niin sanotut vaihtokuoret, joilla pystyt vaihtamaan valaisimen ilmeeseen ja värimaailmaan. Halutessasi voit yhdistellä ja laittaa näitä ”kuoria” päällekäin. Kuoria on saatavilla useissa väreissä ja kuoseissa, löytyypä myös Marimekon Unikko kuosia eri sävyissä. Tutustu tarkemmin valikoimaan ja tilaa omasi Panik-Design -verkkokaupasta.

Kuvat panik-design.com

Snowdrop valaisin

Snowdrop on moderni tulkinta klassisesta valaisimesta. Valaisimen varsi on säädettävissä jalustassa olevan jousen ansiosta ja näin vala pystytään suuntaamaan tilan tarpeen mukaan. Snowdrop valaisimesta on saatavilla myös kaksi eri kokoista katosta roikkuvaa mallia.

Kuva leklint.com

Le Klint 171C

valaisin-leklint171c

Le Klintin käsin laskostetut lampunvarjostimet ovat moderneja klassikkoja, joiden kaarevat, mutta kuitenkin yksinkertaiset muodot houkuttelevat ja kestävät aikaa. Le Klint 171C on mielenkiintoinen valaisin, joka hehkuu ympärilleen moniulotteista tunnelmaa. Valaisin on halkaisijaltaan 55cm ja sen korkeus on 31cm. Siitä on saatavilla myös pienempi versio 171A sekä jalkalamppu 382C. Le Klint valaisimia voit ostaa FinnishDesignShop -verkkokaupasta

Kuva valmistajan

Joker valaisin

joker-valaisin

Christian Readerin vuonna 1970 suunnittelma The Joker valaisin on tullut uudelleen tuotantoon. Tämä Scandinavian Lighting Fair palkinnon pokannut valaisin on upea luomus, joka toimii sekä valaistuna, että ilman. Kukkamainen muoto tekee siitä modernin ja se sopii hyvin esim. keittiöön tai lastenhuoneeseen tuomaan pirteyttä ja hehkuvaa muotokieltä. Tätä Le Klintin valikoimaan kuuluvaa Valaisinta myydään kahdessa värissä; valkoinen ja musta.

Osta tuote FinnishDesignShop -verkkokaupasta

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!