Tagi: Loft

Uniikki loft-asunto

loft-huoneisto-mustavalkoinen

Tämä ainutlaatuinen loft-huoneisto tarjoaa sisustajalle huikeita mahdollisuuksia, ja ainutlaatuisen pohjansa ansiosta mahdollistaa monenlaisen asumisen ja vaikkapa kotona työskentelyn. Olohuoneen huikea 5 metrin huonekorkeus ja teollisen mustat yksityiskohdat portaikossa sekä parven kaiteessa tuovat tiloihin näyttävää särmää. Tämä upea koti löytyy myynnistä Bo LKV:ltä.

loft-huoneisto-mustavalkoinen-ruokailutila

Keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät yhdeksi tilaksi asunnon ns. pääkerroksessa. Tilan perältä löytyy myös käynti omalle parvekkeelle.

loft-huoneisto-mustavalkoinen-olohuone

Suurista ikkunoista tulviva valo ja suuri huonekorkeus pitävät tilan miellyttävän ilmavana.

loft-huoneisto-mustavalkoinen-parvi

Jopa 23 neliöinen parvi tarjoaa hyvin tilaa makuuhuoneeksi eikä täällä tarvitse ylimääräisiä kumarrella.

loft-huoneisto-mustavalkoinen-parvi-makuuhuone loft-huoneisto-mustavalkoinen-eteinen

Eteisestä pääsee alakertaan omaan tilaan, jota voi käyttää vaikkapa työhuoneena tai muuna oleskelutilana. Mainio paikka jokaiselle kotitoimistosta haaveilevalle. Alakerran tilaan on myös oma sisäänkäyntinsä, mikä tuo lisää mahdollisuuksia tilan käyttöön.

loft-huoneisto-mustavalkoinen-tyohuone

Kuvat bolkv.fi

Loft-huoneisto meren äärellä

loft-huoneisto-merimaisemat-olohuone

Ylellisen tilavaa ja avaraa asumista loft-tunnelmissa. Sitä tarjoaa tämä upea Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva huoneisto, josta avautuu upeat merimaisemat Vattuniemenrantaan. Kohde löytyy myynnistä ja sitä välittää Bulevardin Kotimeklarit.

loft-huoneisto-merimaisemat-ruokailutila

Keittiö, ruokailutila ja oleskelualue muodostavat viihtyisän yhteisen kokonaisuuden, johon valoa tulvii runsaasti suurista ja korkeista ikkunoista. Moderni mustavalkoinen sisustus imee runsaasti väriä ikkunasta avautuvasta luontomaisemista ympäri vuoden.

loft-huoneisto-merimaisemat-keittio

Keittiössä siirrytään kierreportaita pitkin ylempään kerrokseen, jossa sijaitsee myös viihtyisä parvi. Pohjaratkaisu mahdollistaa sisustajalle mitä huikeimpia vaihtoehtoja toteuttaa kodista persoonallinen kokonaisuus.

loft-huoneisto-merimaisemat-makuuhuone loft-huoneisto-merimaisemat-kaytava

Valo liikkuu hyvin tilasta toiseen ja persoonallinen pohja tekee kokonaisuudesta erittäin mielenkiintoisen.

loft-huoneisto-merimaisemat-oleskelutila

Kuvat bulevardinkotimeklarit.fi

Loft-asunnon moderni ilme

loft-asunto-sisustus-moderni

Tämän loft-asunnon persoonallinen pohjaratkaisu tarjoaa sisustajalle mielenkiintoisia mahdollisuuksia luoda omia toiveita vastaava sisustuskokonaisuus, johon saa tuotua mitä mielenkiintoisimpia ratkaisuita. Parvekkeelta avautuvat näkymät Aurajoelle, avara olohuone ja suuri huonekorkeus pitävät huolen viihtyisästä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Tämän Turussa sijaitsevan upean kodin myyntiä välittää IN LKV.

loft-asunto-sisustus-moderni-oleskelutila

Harmaan ja mustan sävyt seikkailevat monella tapaa kodin modernissa sisustuksessa. Rakenteelliset yksityiskohdat, ikkunoista tulviva luonnonvalo sekä ylhäällä kutsuva parvi saavat sisustajan mielikuvituksen nopeasti liikkeelle.

loft-asunto-sisustus-moderni-keittio

Laadukas ja upeasti viimeistelty keittiöratkaisu tarjoaa puitteet vaativankin kotikokin tarpeisiin. Tilava ja suuri saareke tuo runsaasti säilytystilaa astioille ja muille kodin esineistölle.

loft-asunto-sisustus-moderni-keittiokalusteet loft-asunto-sisustus-moderni-parvi

10 neliön kokoinen parvi toimii mainiosti vaikkapa vierashuoneena tai omaa rauhaa tarjoavana työskentelytilana.

loft-asunto-sisustus-moderni-makuuhuone

Suuri huonekorkeus saa tilat tuntumaan miellyttävän ilmavilta ja valoisilta.

loft-asunto-sisustus-moderni-kylpyhuone

Kylpyhuoneesta löytyy varsin monipuolisin toiminnoin varusteltu amme/suihkuyhdistelmä, joten rentoutumishetket ovat taattuja arjen kiireen keskellä.

Kuvat inlkv.fi

Kodikkaasti sisustettu loft asunto

loft-asunto-keittio

Jessica Helgerson Interior Design on vastannut tämän kodikkaaksi muunnetun vanhan varastorakennuksen loft asunnon suunnittelusta. Tiloista muokattiin mahdollisimman avarat ja viihtyisät. Samalla kiinnitettiin huomiota hienostuneeseen ja harmoniseen värimaailmaan, jotka antavat rakennuksen teollishenkisten yksityiskohtien astua esiin niiden arvoisellaan tavalla.

loft-asunto-keittio-poyta

Alkuperäiset betoni- ja tiilipinnat ovat vahvasti läsnä sisustuksessa. Niiden rinnalle on tuotu massiivista puuta kohentamaan tilojen kodikkuutta.

loft-asunto-kalusteet

Upeasti hiottu ja viimeistelty lattia antaa juuri sopivan raffin vaikutelman.

loft-asunto-keittio-avohyllyt

Avohyllyköt päästävät rouheat seinäpinnat esiin eikä niitä ole lähdetty suotta peittämään. Avohyllyillä astiat pääsevät myös eri tavalla oikeuksiinsa.

loft-asunto-olohuone

Olohuoneessa säilytystilaa löytyy sekä massiivisesta kirjahyllystä että sohvien alle kätkeytyvistä lokerikoista. Pehmeät marokkolaishenkiset poufit, puusta tehty pitkä sohvapöytä ja hapsumatto tuovat lämpöä tilan ilmeeseen.

loft-asunto-olohuoneen-sisustus

Koristeellinen televisiotaso on kiinnitetty suoraan seinään. Helpottaa tietenkin siivousta ja luo tilasta ilmavamman.

loft-asunto-makuuhuone

Matto toimii hyvin myös sängynpäätynä.

loft-asunto-kylpyhuone

Myös kylpyhuoneen puolella korostetaan tiilimäisiä seiniä vastaavanlaisella valkoisella laatoituksella. Tarkemmin tämän upean loft kodin sisustusprojektiin voit tutustua Jessica Helgerson Interior Design -verkkosivuilla.

Kuvat  Lincoln Barbour / jhinteriordesign.com

Teollisvaikutteinen loft asunto

loftasunto-teollinen-1

Loft asunnoissa asukkaalle tarjoutuu mahdollisuus tehdä tiloista juuri halutun kaltaisia ja kokoisia palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla arjen elämää. Toiminnot ja huoneet voi sijoittaa eri kerroksiin säilyttäen kuitenkin samalla tilojen yhtenäisen tunnelman. Tämän upean loft asunnon suunnittelusta on vastannut arkkitehtitoimisto SHED.

loftasunto-teollinen-2

Asunnon tyylissä näkyy vahvasti teollinen ilme, jota korostavat tiilimuuraukset sekä metallinen katto. Suuri seinä avaa maisemat suoraan luontoon ja näin sisustuksen tyyli on helposti yhdistettävissä ulkoa avautuvaan maisemaan ja värimaailmaan.

loftasunto-teollinen-3

Keittiö muodostuu tiilimuuratusta seinästä, joka samalla toimii väliseinänä. Samaa tyyliä noudattelee pitkä saareke ja näin saadaan höydynnettyä paljon lattiapinta-alaa maksimoimalla myös kokkaus- ja säilytystilaa. Osa keittiön toiminnoista on myös sijoitettu saarekkeeseen ja näin yksittäisiä kodinkoneita ei tarvitse sijoittaa liian näkyville.

loftasunto-teollinen-4

Ruskea pähkinäpuun sävy tuo harmaan betonilattian ja tiilimuurauksen rinnalle mukavaa eloa ja lämmintä tunnelmaa. Spottivalaistuksen ansiosta pintojen tekstuurit heräävät toden teolla henkiin.

loftasunto-teollinen-5

Keittiön yläpuolelle toiseen kerrokseen on sijoitettu työhuoneen toiminnot. Ikkunoista tulviva luonnonvalo pääsee loft rakenteen ansiosta kaikkialle tiloihin ja näin perusvalaistukseen ei ole tarvinnut kiinnittää liiaksi huomiota.

loftasunto-teollinen-6

Metallisen portaikon alle on rakennettu hyllytilaa kirjoille ja muulle tarpeistolle. Näin tila on saatu hyödynnettyä.

loftasunto-teollinen-7

Futonmainen sänky tuo makuuhuoneeseen rentoa meininkiä ja sopii täydellisesti loft asunnon avaraan ja rentoon tunnelmaan. Walk-in-vaatekomero tarjoaa yksityisyyttä pukeutumishetkiä varten sekä eristää vaatteet näkyvistä.

loftasunto-teollinen-8

Tiiliharkot ja harmaat rappaukset ovat läsnä asunnon useissa eri tiloissa. Rouhea tiilipinta tuo yleisilmeeltään muuten aika pelkistettyyn sisustukseen pientä eloa. Rauhallisen harmaan värin ansiosta se ei kuitenkaan pomppaa liikaa esiin. Tarkemmin projektiin voit tutustua SHEDin verkkosivuilla.

Kuvat shedbuilt.com

Loft-kodin keittiössä

loftkoti-keittio-1

Tässä Krista Keltasen ikuistamassa loft-kodin keittiössä on mukava tunnelma, jonka saavat aikaan eri tyylisten huonekalujen ja sisustusesineiden yhdistelmät. Loft-kodeille ominainen teollinen ilme saa kodikasta vastapainoa rennosti asetelluista koriste-esineistä, viherkasveista ja muista hauskoista yksityiskohdista.

loftkoti-keittio-2

Tilasta löytyy rouheiden betonipintojen lisäksi modernia mustavalkoista sekä puun muodossa että metallisina valaisimina.

loftkoti-keittio-3

Keittiön saarekkeen takana sijaitse suurempi ruokapöytä, jolle luonnollinen jatkumo on pieni olohuonenurkkaus. Sohvapöytänä toimii kaksi vanhaa puista säilytysarkkua.

Kuvat Krista Keltanen / kristakeltanenblog.com

Elämää loft-asunnossa

Tämän Kiovassa sijaitsevan loft-asunnon suunnittelusta on vastannut designtoimisto 2B Group. Kerrassaan upea esimerkki kodikkaasta loft-asunnosta, jonka pohjaratkaisuna toimii kuitenkin pelkistetty teollismainen betoni.

Loft-asunnossa tilan korkeus tarjoaa loistavia mahdollisuuksia, vaikkakin samalla myös haasteita. Tässä asunnossa yhtenä mielenkiintoisena yksityiskohtana on tilaan toteutettu säilytyskontti, joka toimii vessana.

Ruokailutilassa materiaaleina puu ja betoni toimivat loistavasti yhteen. Taustalla lämpöä tuo värimaailmaan hyvin sopiva punatiilinen seinä.

Suihkutilan lattiaosa on vuorattu hauskasti luonnokivillä. Epäsuora pehmeä valaistus luo tilaan pehmeän tunnelman. Todella tyylikäs ja autenttinen kokonaisuus.

Kuvat Vyacheslav Balbek / 2bua.com

Loft-asunto

Esittelyssä 58 neliömetrin kokoinen loft-asunto, joka hurmaa kompaktilla ja toimivalla sisutuksellaan. Loft-asumisessa värien ja kalusteiden oikeanlainen käyttö nousee todella suureen arvoon. Tilan korkeus antaa mahdollisuuksia, mutta toisaalta myös monia haasteita.

Vaaleat seinäpinnat lisäävät jo entuudestaan valoisaa tilaa. Toisaalta, rohkea tapetti- tai värivalinta seinäpinnoilla saattaisi tehdä kokonaisuudesta vaikuttavamman. Oranssi tehosteväri on kuitenkin tuotu mukavasti esille.

Makuuhuoneosio sijaitsee ylhäällä parvitasanteella. Tänne on hyvä siirtyä lepäilemään toisen puoliskon jäädessä vielä ”alakertaan” lueskelemaan ja nauttimaan television myöhäistarjonnasta.

Via homedit.com

Loft koti

Mielenkiintoinen lukunurkkaus loft kodista, jonka on suunnitellut Carouschka Streijffert. Tila laskeutuu hauskasti pari askeltasoa alaspäin. Kattoikkunat sekä suuri pyöreä ikkuna seinässä antavat tähän vaaleaan tilaan paljon valoa. Vastapainona kaikelle valkoisuudelle toimii kirjahyllyn täyttämät kirjat.

Tilojen erikoinen muotoilu, seinien kaarevat linjat ja muut kauniit yksityiskohdat luovat kokonaisuudesta todella valloittavan. Värikkäät sohvat ja muut väriläiskät nousuvat tyylikkäästi esiin muutoin vaaleasta sisustuksesta. Katso lisää kuvia kohteesta HomeDSGN -verkkosivuilta.

Via homedsgn.com

Loftin taikaa

Loft asunto tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta samalla myös suuren määrän haasteita. Suurimpana haasteena loft kodin sisustamisessa on löytää tilojen välinen harmonia. Vaikka ollaanin yhdessä suuressa avoimessa tilassa kannattaa erottaa ”huoneet” toisistaan värimaailmoilla tai muilla erottavilla elementeillä. Tässä Campos Leckie Studion suunnittelemassa loft kodissa on kauniit portaat, joita pitkin pääsee rauhoittumaan omaan pieneen yläkertaan. Kerrostamalla tiloja saakin helposti luotua omia paikkoja kodissa kaivattaville osioille ja toimnnoille.

Kuva camposleckie.ca


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Valkoista kaikkialla

Valkoinen väri ei suinkaan ole yksiselitteisen helppo valinta sisustukseen. Kun tilojen pinnat ja huonekalut ovat kaikki valkoista, korostuu sisustuksen kokonaisuus entistä enemmän. Toisaalta valkoinen antaa pienimmillekin väripilkuille...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta