Tagi: Marbodal

Vaaleita tunnelmia keittiössä

Keittiön ei aina tarvitse olla raskas kompleksi. Se voi olla ison tilan kulmaus, jossa on kaikki keittiöltä vaadittavat perustarpeet. Kuvassa ruotsalaisen Marbodalin valikoimiin kuuluva Sushi nimeä kantava keittiömalli. Yksinkertainen keittiö sinällään, jossa ympärillä olevat puupinnat ja sisustuselementit antavat kokonaisuuten oman kauniin lisänsä.

Kuvassa ihastuttaa punaraitaiset tekstiilit sekä yksinkertainen kattovalaisin, jonka tumma sävy yhdistyy ruokaryhmän tuoleihin. Tutustu lisää mallistoon Marbodal -verkkosivuilla.

Kuvat marbodal.se

Lastenhuoneen toiminnot

Lastenhuoneessa tarvitaan tilaa leikkiä, nukkua, työskennellä ja tietenkin säilyttää tavaroita. Kuvassa kompakti Marbodalin valikoimaan kuuluvat Vinga-säilytyskaliustesarja. Säilytyskalusteet yhdistyvät kompaktiksi kokonaisuudeksi luoden kaiken tarpeellisen pienen asukkaan arkitarpeisiin.Vihreä tehoste väri lattiassa, säkkituolissa ja tapetissa antaa tilaan miellyttävää energiaa ja kodikkuutta. Tutustu tarkemmin Vinga-säilytyskalusteisiin Marbodal -verkkosivuilla.

Kuva marbodal.se

Yksityiskohtien merkitys

Perinteinen ja valoisa keittiö, jossa huomio kiinnittyy väkisinkin kaapinovien vetimiin. Niitä ei siis ole, vaan oviin on kaiverrettu syvennykset tai tehty kolot. Sinällään hauska ja toimiva idea. Yläkaappien koloista näkyy hieman kaappien sisälle, mikä tekee kaapistosta mielenkiintoisen. Pieni kattovalaisin tiskialtaan yllä antaa pimeällä tarvittavaa työvaloa ja luo tunnelmaa. Keittiö on ruotsalaisen Marbodalin.

Kuva Helen Pé

Integroitu keittiö


Varsinkin pienissä asunnoissa keittiön tai keittokomeron koko jää varsin pieneksi. Silloin haasteena ovat käytännöllisyys ja keittiön tyylin yhdistäminen olohuoneen sisustukseen. Tässä hyvin kompakti keittönurkkaus, joka kattaa arjen tarpeet. Sikäli kun suurempia ruokaseurueita ei käy kylässä tämä toimii hyvin, mutta tarpeen mukaan kokonaisuuteen voisi lisätä vielä pienen ruokapöydän tai saarekkeen. Kuvan keittiö kuuluu Marbodalin mallistoon.

Kuva marbodal.se


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Liukuen kerroksesta toiseen

Mikä olisikaan hauskempaa kuin liikkua tyylikkäässä kattohuoneistossa kerroksesta toiseen omalla liukumäellä. Tässä kahden huoneiston yhdistelmässä pääsee liukumaan ylemmästä huoneistosta alempaan, nopeasti ja helposti. Valkoisen...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta