Tagi: Minna Äikäs

Viihtyisä työnurkkaus

Valoisuus ja henkilökohtainen viihtyminen kodin työnurkkauksessa ovat tärkeitä asioita. Tämä parven alla sijaitseva työnurkkaus on viihtyisän ja käyttäjänsä itsensä näköinen. Lämmin, kodikas ja kaiken kaikkiaan miellyttävä pieni työtila luovan työn parissa työskentelevälle suunnittelijalle.

Kuva ja sisustus Minna Äikäs ( www.minnadesign.fi )

Tyylikäs ruokailutila

minnadesign-ruokailutila2

Tilassa päävärinä käytetty valkoinen antaa ihanan puhtaan tunnelman. Valkoinen kivilattia viestii ylellisyydestä ja modernista maailmasta. Onnistuinen ratkaisuina tässä tilassa ovat ehdottomasti ruokailuryhmän alle sijoitettu matto, joka pehmentää kokonaisuutta. Periaatteessa matto voisi olla vieläkin suurempi ja mahdollisesti tuoda lisää kontrastia tilaan, toisaalta se peilaa hyvin ruokapöydän puunsävyä. Kattovalaisin on myös komea ilmestys ja sopii hyvin osaksi tätä kokonaisuutta.

Kuva ja sisustus Minna Äikäs ( www.minnadesign.fi )

Kodikas keittiö

minnaaikas-keittio2_1

Keittiön toiminnot ovat kompaktisti paikoillaan. Mustavalkoinen mosaiikki yhdessä valkoisten kaapistojen ja kodinkoneiden kanssa toimii todella hyvin. Kokanaisuutena käytännöllinen ja toimiva pieni keittiö.

minnaaikas-keittio2_2

Keittiön ryhdikkäät ja näyttävät verhot ovat muhkeaa taftia. Romanttisen muotoinen ruokailuryhmä antaa tilaan ihanaa tunnelmaa. Pöytävalaisin kuuluu Pentikin valikoimaan.

Kuva ja sisustus Minna Äikäs ( www.minnadesign.fi )

Mustavalkoinen kylpyhuone

minnaaikas-kylpyhuone1

Tyylikäs musta pienilaattainen mosaiikki lattiapinnassa yhdessä kiiltävän valkoisten allaskaapiston kanssa toimii hyvin ja luo toimivan kontrastin. Viereisestä tilasta lasioven läpi tulviva puunvärinen lattia yhdistyy hyvin tämän kylpytiltan pesualtaisiin. Positiivista huomiota herättää myös kaksi allasta ja peiliä. Näin useampikin peseytyjä pystyy hoitamaan kiireiset aamutoimensa yhtäaikaisesti.

Kuva ja sisustus Minna Äikäs ( www.minnadesign.fi )

Hauskasti valaistu olohuone

minnadesign-olohuone

Epäsuora valo saa ihmeitä aikaan. Tuntuu kuin olisit vaatekaupassa, jossa jokaisen hyllyn ja telineen välissä on loisteputkia ja muita valaisimia. Epäsuora valo esineiden ja sisustuselementtien takaa luo myös normaalista poikkeavaa tilan tuntua. Siten voit korostaa haluamiasi huonekaluja, niiden muotoja sekä leikkiä valaistuksen luomilla varjoille. Tämä mielenkiintoisesti suunniteltu yksiö tarjoaa hyviä vinkkejä luoda moninaisia tilavaikutelmia ja ottaa tila haltuun arjen vaatimiin tarpeisiin.

Kuva ja sisustus Minna Äikäs ( www.minnadesign.fi )

Trendikäs ja toimiva keittiö

minnaaikas-keittio1_1

Keittiö ja ruokatila ovat paikkoja, jotka vaativat paljon valoa sekä riittävästi liikkumatilaa. Tämän keittiön seinässä on upea suuri betoniefektilaatta, joka ulottuu lattiasta kattoon. Kaapinovet ovat lasia.

minnaaikas-keittio1_2

Saarekemaisessa työskentelytasossa on keittölevy sekä tyylikäs tumma kivipinta, joka antaa eleganttia lookkia keittiölle. Lisäksi se on materiaalivalinta kestävä.

minnaaikas-keittio1_3

Keittiön puolelle on asetettu pieni ruokailuryhmä aamiaiskäyttöön. Tämä palveleekin tarkoitustaan enemmän kuin hyvin. Ruokaryhmän takana on lisäksi kaunis lasiovilla varustettu vitriinitila.

Kuvat ja sisustus Minna Äikäs ( www.minnadesign.fi )


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Arjen luksusta kolmessa kerroksessa

Tämä merellisellä alueella sijaitseva vajaan 300 neliön omakotitalo kylpee valossa ja tarjoaa upeat maisemat suurista ikkunoista avautuvaan ympäristöön. Modernit valkoiset pinnat, huonekorkeudeltaan huikeat tilat ja...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta