Search
Close this search box.

Seppo Koho

Seppo Kohon suunnittelemat Secto Design Petite valaisimet istuvat upeasti suomalaiseen sisustukseen.
Secto Design Petite 4620 pöytävalaisin

Seppo Kohon suunnittelemat Secto Design Petite valaisimet istuvat upeasti suomalaiseen sisustukseen. Valaisimien säleikkömäiset varjostimet on tehty laminoidusta koivusta, mikä antaa niille persoonallisen ilmeen. Valo suodattuu kauniisti luoden ympärilleen pehmeää valoa. Petite 4620 pöytävalaisin on tyylikäs vaihtoehto sekä olohuoneen senkille että työpöydälle. Valittavana olevista värivaihtoehdoista löytyy helposti omaan sisustukseen sopiva sävy.

Secto Design Petite 4600 riippuvalaisin

Tummanruskea pähkinä ja vaaleampi koivu henkivät lämpimiä maanläheisiä tunnelmia. Valkoinen ja musta löytävät itsensä osana modernia sekä minimalistisempaakin sisustusta tuoden kokonaisuuteen kuitenkin erityisen yksityiskohdan. Petite 4600 riippuvalaisin on omiaan useamman ryhmässä ruokapöydän yllä tai vaikkapa ikkunan edessä tuomaan valoa pimeinä vuodenaikoina.

Petite 4630 seinävalaisin on tyylikäs vaihtoehto eteistilaan, rappusiin tai yövalaisimeksi. Puinen varjostin tuo sisustukseen ihanan lämmintä tunnelmaa jo sellaisenaan. Yhdistämällä eri valaisinmalleja keskenään saat tuotua kodin sisustukseen todella vaikuttavan sekä keskenään harmonisen kokonaisuuden. Ihastu lisää ja hanki omasi Finnish Design Shop -verkkokaupasta, josta löytyy runsas valikoima myös muita Secto Design -valaisimia.

Jaa tämä juttu:

sectodesign-owalo

Secto Design valaisimet tuovat tilaan lämpimän skandinaavisen tuulahduksen. Valaisimille ominainen koivumateriaali ja valaisimen varjostin osa hajottavat valon pehmeästi ympärilleen luoden samalla upean yksityiskohdan tilan sisustukseen.

secto-design-valaisimet

Secton Designin uutuusvalisimet jatkavat tuttua tyylikästä linjaa. Värivaihtoehtoina löytyvät lämpimien puunsävyjen lisäksi modernit musta ja valkoinen. Ylimpänä kuvassa oleva Kontro riippuvalaisin sopii melkein mihin tahansa tilaan; niin lastenhuoneeseen kuin ruokapöydän yläpuolellekin. Pitkulaisempi Owalo taas tuo elegantin tuulahduksen esimerkiksi työhuoneen ylle tai muuhun julkiseen tilaan. Owalo sarjan lattia-, seinä- ja pöytävalaisimilla taas voit korostaa tilan tiettyjä alueita. Rohkeampaa spiraalimaista muotoa taas tarjoaa Aspiro valaisin. Kaikki Secto Design valaisimet löydät Finnish Design Shopista

Kuvat sectodesign.fi

Jaa tämä juttu:

Skandinaavisen tyylikäs ja pehmeää valoa kukoistava Secto -seinävalaisin on laatutietoisin sisustajan valinta. Tämän puusta valmistetun valaisimen on suunnittelut sisustusarkkitehti Seppo Koho. Hänen sanojaan lainaten: ”Valo ei saa häikäistä katsojaa, vaan sen pitää siivilöityä pehmeästi ja kutsua luokseen. Secto Design -valaisimet ovat tilan ja paikan korostajia, tunnelman luojia.” Voit hankkia valaisimen itsellesi FinnishDesignShop -verkkokaupasta

Tästä upeasta valaisimesta on tarjolla myös muita malleja. Tutustu tarkemmin täällä

Kuva valmistajan

Jaa tämä juttu: