Tagi: Softline

Luisa pöytä

Softlinen kauniisti kuvioleikattu Luisa on pöytä, joka tuo pirteyttä tilaan ja toimii oivana laskutasona tai sohvapöytänä. Jälleenmyyjänä Softlinen tuotteille toimii Spacelab.

Kuva softline.dk

Moderni nojatuoli

Äärimmäisen mukava ja todella moderni nojatuoli, jossa on mukava rentoutua. Pään kohdalle on tehty lisäpehmus, joten tuolissa voi helposti ottaa pitemmätkin päiväunet ilman niskakipuja. Tämä kaunis Lane nojatuoli kuuluu tanskalaisen Softline valmistajan valikoimiiin. Jälleenmyyjänä Softlinen tuotteille toimii Spacelab.

Kuva softline.dk

Loft sohva

Tanskalaisen Softlinen LOFT -sohvakalusto koostuu moduuleista, joita yhdistämällä saat luotu tilaan parhaiten sopivan kokonaisuuden. LOFT sohvassa on elegantti, yksinkertaisen pehmeä muoto joka antaa tilaan mukavan vivahduksen modernia ilmettä. Moduuleita on saatavilla useissa eri väreissä. Jälleenmyyjänä Softlinen tuotteille toimii Spacelab.

Kuva softline.dk

Väriä kalusteisiin

Pääsiäisenä voi hyvillä mielin sisustaa kotia kirkkailla ja rohkeilla väreillä. Tämä tanskalaisen Softlinen valikoimiin lukeutuva sohva on jossain perinteisen sohvan ja lepotuolin välimaastossa. Se on normaalia sohvaa pienempi, mutta melko iso lepotuoliksi. Mikäli pääsiäinen ei saa sinua uusimaan huonekaluja, kannattaa kuitenkin kokeilla erilaisia tapoja tuoda väriä tilaan. Kangaskaupoista löytyy laaja kirjo eri värisiä kankaita, joita voit sommitella tilapäispeitteeksi sohvallesi. Sama koskee koristetyynyjä, jotka voit päällystyy kirkkailla kankailla.

Kuvan sohva sinällään on hyvin mielenkiintoinen kaluste. Siitä löytyy myös hillitympiä värejä, joista klassinen mustavalkoinen tarjoaa hieman ajattomamman ratkaisun kodin sisustukseen. Tutustu valikoimaan Softline -verkkosivuilla.

Kuva softline.dk

Inspiroidu lisää

Ihastuttava kaksio 1930-luvun talossa

Upeat huonekalut ja yksityiskohdat luovat tähän Göteborgissa myynnissä olevaan kaksioon todella aidon sekä tyylikkään tunnelman. Tilavan olohuoneen perältä löytyy isot ikkunat, jotka tuovat mukavasti valoa...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta