Svedbergs

Tunnelmaa materiaaleilla

Kylpyhuoneen sisustaminen ja kalustaminen on todella haastavaa puuhaa. Lukuisat eri materiaali- ja värivaihtoehdot sekä niiden monet variaatiot saavat tavan tallaajan helposti sekaisin, jolloin tulee kuunneltua enimmäkseen myyjän suosituksia. Kylpyhuone on paikka, jossa käymme päivittäin useita kertoja. Kuvan kylpyhuone kuuluu Svedbergsin Indigo -mallistoon ja siinä on yhdistetty kauniisti puuta sekä suurikokoista laattaa. Puu on tunnelmallisen valaistuksen kannalta toimiva vaihtoehto, sillä materiaalina pehmeä puu tekee valosta myös lempeämmän. Tutustu tarkemmin Indigo kylpyhuoneisiin Svedbergs -verkkosivuilla.

Kuva svedbergs.fi

Groteski kylpyhuone

Jylhä, luonnonläheinen kivi yhdistyy mainiosti moderniin, yksinkertaiseen muotoiluun. Harvalla meistä on mahdollisuus rakentaa kylpyhuonetta kiviseinien sisään, mutta tämä kuva onkin enemmän inspiroiva. Kun yhdistät riittävän kovia materiaaleja modernin designin kanssa, saat aikaan mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Kun tilan pinnat ja materiaalit muodostavat kovia kontrasteja, kannattaa niitä tasapainottamaan käyttää pehmeitä ja muhkeita tekstiilejä. Kirkkaat värisävyt tekstiileissä eivät ole myöskään tällöin pahitteeksi. Ne itse asiassa tulevat entistä tehokkaammin esille kuvan kaltaisessa ympäristössä antaen samalla energiaa ja pirteyttä. Kuvan tila on kalustettu Svedbergsin tuotteilla.

Kuva svedbergs.fi

Energinen kylpyhuone

svedbergs-kylpyhuone-oranssi

Miten olisi raikas, kirkas ja voimakas värimaailma kylpyhuoneessa. Tässä Svedbergsin Easy mallinimeä kantavassa kylpyhuoneessa on pirteä tuulahdus. Muuten perinteinen valkoinen on saanut viereiselle seinällään kaverikseen oranssin värin, joka suorastaan hehkuu energiaa tilaan. Oranssia on tuotu esiin myös pyyhekorissa sekä käsipyyhkeessä. Mainio kokonaisuus. Svedbergsin Easy-sarjassa korostuu käytännöllisyys sekä arjen tärkempien tarpeiden huomiointi. Lue lisää Svedbergs -verkkosivuilta.

Kuva svedbergs.fi

Mustavalkoinen kylpyhuone

svedbergs-kylpyhuone-mustavalkoinen

Kylpyammeen vieressä oleva suihkuseinä suojaa päivittäisen suihkussakäynnin roiskeilta. Tilan yleisilme on tyylikkään pelkistetty ja kylpyhuoneen toiminnot on saatu melko kompaktiin tilaan. Kuva on Svedbergsin Easy mallistosta.

svedbergs-kylpyhuone-mustavalkoinen-2

Graafisen pelkistetty kylpyhuone. Pesualtaassa hyvin laskutilaa sekä runsaasti säilytystilaa. Aikaa kestävä mustavalkoinen värimaailma mahdollistaa kausittaisten värien käytön, joita voit helposti vaihdella mielen mukaan. Kuvan kylpyhuonekalustus on Svedbergsin Bianca mallistoa.

Kuvat svedbergs.fi

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!