Search
Close this search box.

Team7

Moderni keittiö, jossa yhdistyy lämmin puu ja minimalistinen valkoinen. Erilaisten puusävyjen yhdistäminen yksiväristen kiiltävien pintojen kanssa onkin ollut viime aikoina kasvava trendi, joten kuvankaltaisia keittiöitä tullaan varmasti näkemään uusissa taloissa. Huomaa myös suuri kattovalaisin, joka antaa tilaan sopivaa draamaa. Katso lisää kuvan keittiöstä Team7 -verkkosivuilta.

Kuva team7.at

Jaa tämä juttu:

Ohuet taulutelevisiot ovat muuttaneet tapaa sisustaa olohuoneita. Televisio ei ole enää pakollinen köntti tekniikkaa tilan nurkassa. Se ei myöskään enää paina suhteessa kokoon niin paljon eikä se vie syvyys suunnassa turhaa tilaa. Team7:n Cubus tv-tasot tuovat tyyliä ja pehmeyttä olohuoneen sisustukseen. Tässä ensimmäisessä kuvassa on myös kauniisti valaistu lasilevytausta televisiolle. Pehmeästi heijastuva valo antaa sekä kalusteelle että televisiolle arvokkuutta ja toimii samalla tilan epäsuorana valonlähteenä.

Tummempi puu television taustalla antaa eleganttia ilmettä. TV-tasossa käytetyt tummat lasit tukevat television mustaa reunusta ja näin kokonaisvaikutelmasta on saatu erittäin onnistunut. Tässä tilassa on muutenkin ihanaa avaruutta ja lämpöä. Puu materiaalina yhdessä mustavalkoisen värimaailman kanssa toimii erinomaisesti.

Team7:n tuotteita löydät boknäs -myymälöistä.

Kuvat team7.at

Jaa tämä juttu:

team7-girado

Giradon selkänoja on todellinen muotoilun taidonnäyte. Tuoli on Martin Ballendatin suunnittelema, todella uniikki taideteos. Tuoliin on saatavilla useita eri materiaali- ja väriyhdistelmiä. Team7:n tuotteita löydät boknäs -myymälöistä.

Kuvat team7.at

Jaa tämä juttu:

team7-keittio-k7

team7-keittio-k7-2

Tässä Team 7:n K7 keittiössä on vapaasti korkeussuunnassa säädettävä työtaso saarekkeessa. Näin ollen se palvelee kutakin keittiön käyttäjää juuri hänelle sopivalla ergonomialla. Team7:n tuotteita löydät boknäs -myymälöistä.

Kuvat team7.at

Jaa tämä juttu:

team7-eteinen

Eteistila tekee vieraan sisääntulossa ensimmäisen vaikutelman huoneiston tyylistä ja sisustusmaailmasta.Team 7:n Cubus on mainio ja kevyt ratkaisu pienenkin eteistilan säilytys- ja laskutasoksi. Se käsittää kaikki eteisen perustarpeet. Istumapaikan, laskutason avaimille ja muille pientavaroille, sekä ripustustilaa vaatteilla. Tyylikäs puinen, lämmin ratkaisu kodin eteiseen. Team7:n tuotteita löydät boknäs -myymälöistä.

Kuva team7.at

Jaa tämä juttu: