Search
Close this search box.

Veke

Säilytyskalusteet kuuluvat olennaisena osana kodin sisustukseen. Säilytystilan lisäksi ne voivat olla tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka täydentävät muotoilullaan ja väreillään sisustuksen muita elementtejä.
Mooa senkki

Mooa tuoteperheen kalusteet tuovat tyylikästä ja tunnelmallista ilmettä kodin sisustukseen. Kaikissa kalusteissa on yhtenä yksityiskohtana uritettu ovi sekä savulasiovi, joka peittää sopivasti kaapin sisällä olevat tavarat. Lisätunnelmaa antaa sisäpuolelle sijoitettu LED-valaistus, joka nousee erityiseen arvoon illan hiipiessä sisustukseen.

Mooa senkki löytää paikkansa niin olohuoneesta, ruokailutilasta, eteisestä kuin makuuhuoneestakin. Musta runko ja aina lämminhenkinen puinen väritys ovessa saavat sen sopimaan täydellisesti skandinaaviseen sisustustyyliin. Säilytystilan lisäksi senkki tarjoaa tietenkin myös mainiota laskutasoa tavaroille, maljakoille ja muille koriste-esineille. Senkistä saatavilla myös leveämpi kolmiovinen malli.

Mooa vitriini

Jos tarvitset isomman säilytyskalusteen esimerkiksi ruokailutilaan keittiöastioille, voit valita Mooa vitriinin, jossa lasioven taakse kätkeytyy myös liukukiskoilla toimiva säilytyslaatikko. Se jakaa kauniisti hyllytiloja toisistaan ja tuo säilytystilaa tavaroille, jotka pitää saada täysin piiloon.

Mooa tv-taso

Halutessasi voit täydentää senkin tai vitriinin tuomaa ilmettä hankkimalla myös sarjaan kuuluvan Mooa tv-tason, joka tuo tyylikkään lisän olohuoneeseen. Tätä tasoa voi käyttää hyvin myös eteisessä tai makuuhuoneen puolella säilytyskalusteena sekä laskutasona.

Mooa kalusteet myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
DIY senkki

Suomessa valmistetut Havu -tuoteperheen kalusteet tuovat ajatonta tyyliä sisustukseen ja tarjoavat mahdollisuuden muokata kalusteet täysin omaan sisustukseen sopiviksi. Sarjan puuvalmis vaihtoehto on käsiteltävissä halutulla maalilla tai sävyllä, minkä ansiosta Havu-kalusteet istuvat täydellisesti sisustukseen.

Veken Havu -tuotesarjan kalusteet löytävät hyvin paikkansa eri puolilta sisustusta. Säilytyskaappien, senkkien ja tv-tason lisäksi vaihtoehtoina löytyy myös työ-, ruoka-, ja sohvapöytä. Havu -kalusteet sopivat loistavasti varsinkin kaikille tee-se-itse sisustajille, jotka haluavat viimeistellä huonekalunsa haluamallaan värisävyllä.

Veke Havu senkki

Elegantti tumma hiilensävy senkissä tuo näyttävän kontrastin ja tietynlaista arvokkuutta. Hiekansävyisellä petsillä käsitelty senkki on myös upea valinta, joka tuo lämpimän kodikasta tunnelmaa ympärilleen. Kaikki Havu -tuotteet on valmistettu Suomessa laadukkaasta kotimaisesta männystä.

Veke Havu senkki ja sohvapöytä

Pelkistetty muotokieli yhdistyy helposti sisustuksen muihin kalusteisiin ja yksityiskohtiin. Lempeä luonnonläheinen ruskea on myös erinomainen valinta, joka toimii upeasti esimerkiksi valkoisen ja harmaiden sävyjen kanssa.

Veke Havu kaappi

Senkkien kanssa samaa muotokieltä noudattelevat Havu kaapit tuovat aina tarpeellista lisäsäilytystilaa vaikkapa eteiseen, lastenhuoneeseen tai makuuhuoneen puolelle. Seinälle kiinnitetty kaappi on myös mukavan ilmavan näköinen luoden samalla syvyysvaikutelmaa tilaan. Kuten senkeistä, myös kaapeista on saatavilla useita eri kokovaihtoehtoja.

Veke Havu työpöytä ja sohvapöytä

Havu työpöytä on kompakti valinta kodin työpisteelle tai pöydäksi lastenhuoneeseen. Olohuoneeseen lisää laskutasoa koriste-esineille ja arjen tavaroille tarjoaa Havu sohvapöytä, jonka puuvalmiin vaihtoehdon voit sävyttää vaikkapa sohvan kanssa saman sävyiseksi.

Veke Havu TV-taso

Kulmikas ja minimalistinen muotoilu istuu monenlaiseen sisustustyyliin. Havu TV-tasossa on hyvin tilaa myös tavaroille. Voit viimeistellä tv-tason ilmeen erikseen myytävällä sokkelilla ja halutessasi korostaa sitä haluamallasi värisävyllä.

Veke Havu ruokapöytä

Pyöreä Havu ruokapöytä on ajattoman tyylikäs valinta. Se sopii hyvin myös pienempään ruokailutilaan. Tästäkin pöydästä on saatavilla puuvalmis vaihtoehto, jolloin voit tehdä pöydästä juuri sen värisen kuin haluat. Tutustu lisää Havu -huonekaluihin ja hanki omasi Veke -verkkokaupasta.

Kuvat veke.fi

Jaa tämä juttu:
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Veken Taimi -kalustesarja

Taimi senkki on täydellinen valinta osaksi skandinaavista sisustusta. Materiaalina käytetty mänty kestää aikaa ja elää kauniisti sisustuksen mukana. Senkin voi halutessa kiinnittää seinään, jolloin se tuo entisestään syvyyttä ja ilmavuutta ympäröivään tilaan. Taimi -senkin sisälle kätkeytyy mukavasti säilytystilaa. Kunkin oven takana on yksi korkeussäädettävä hylly.

Taimi -ruokapöydän kaksi jalkaa antavat pöydälle persoonallisen ja tukevan ilmeen. Jalkoja kiertävä rimamainen pinta antaa kivan yksityiskohdan sekä viimeistellyn ilmeen. Kuvan ovaalin muotoisen mallin lisäksi pöydästä on saatavilla pienempi pyöreä vaihtoehto. Luonnonruskean lisäksi voit valita hiilinharmaan värin mikäli kaipaat ruokailutilaan hieman lisää kontrastia ja tummaa väriä.

Veke Taimi kaappi

Taimi -kaappi on tyylikäs säilytyskaluste ruokailutilassa. Se toimii loistavana säilytyspaikkana juhla-astioille ja muille ruokailutilan tavaroille. Tämän lisäksi kaapin päälle saa tietysti esiin myös tilan tyyliin sopivia koriste-esineitä kuten maljakoita tai valaisimia.

Kaikki Taimi -huonekalut myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

Lastenhuone kerrossänky mustavalkoinen

Kerrossänky säästää runsaasti tilaa kahden lapsen asuttamassa lastenhuoneessa. Tämä valkoinen Viviano kerrossänky on sopivan kompakti kokonaisuus, joka tarvittaessa muuttuu kahdeksi erilliseksi sängyksi. Vetolaatikko sängyn alla tarjoaa kivasti säilytystilaa vuodevaatteille ja muulle tarpeistolle. Mustavalkoisen tyylin kruunaa sängyn vieressä oleva leikkimatto.

Jaa tämä juttu: