Inspiraatioita työpisteellä

Mikä saa sinut jaksamaan päivästä toiseen tarttumaan itseäsi niskasta ja aloittamaan päivän työt? Varsinkin kun on kyse toimistotyöstä, jossa kohtaat päivästä toiseen saman työpöydän, tuolin ja rekvisiitan työpisteen ympärillä. Pienilläkin muutoksilla, värien herkuttelulla ja energisillä yksityiskohdilla paikka herää aivan uuteen eloon. Erityisen suotavaa pienten stailausmuutosten tekeminen on etätyössä toimiville. Käyttämällä edes hetken aikaa ja vaivaa työpisteen ulkonäköön, voit saada huimasti uutta energiaa päivän työtehtävien suorittamiseen. Kuvan esimerkki on stylisti Jason Grantin käsialaa.

Kuva mrjasongrant.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.