Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Retro julisteita ja vintage huonekaluja

retro-julisteet-vintage-kalusteet

Vanhemmalle sisustajakansalle koulujen seiniltä tutut kasviaiheiset julisteet tuovat varmasti paljon muistoja mieleen. Vuosien saatossa sopivasti käpristyneet reunukset ja valoa imenyt juliste on mainio kaveri vanhoille vintage tyylisille kalusteille. Isommat vanhat julisteet astuvat parhaiten esiin sisustuksessa kun ne kiinnitetään esimerkiksi puisilla  julistepidikkeillä. Pienemmät julisteet voit hyvin laittaa perinteisiin taulukehyksiin. Halutessasi voit tietenkin myös tehdä taulukehyksillä pientä ”ajanpatinaa” hiomalla niitä kevyesti hiekkapaperilla tai liu’uttelemalla vaikkapa sorakasan päällä. Käytettyjä julisteita löydät helposti esimerkiksi Etsystä.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.