Tagi: HTH

Pieni keittiö

Pienikin keittiö pystyy kätkemään kaikki tarvittavat toiminnot itseensä sekä tarjoamaan tilankäytöllisesti toimivia ratkaisuita. Jos erilliselle ruokapöydälle ei ole riittävästi neliöitä, voit kiinnittää seinään haluamasi kokoisen pöytälevyn, joka toimii tarpeen tullen myös pienenä työpisteenä. Lisää käytännöllisyyttä voit lisätä asentamalla pöytälevyyn saranat, jolloin saat sen taittumaan pois tieltä.

Tehosteväri seinillä tuo pirteyttä pieneenkin keittiöön. Myös riittävästä valaistuksesta kannattaa pitää huoli ettei tila tunnu pimeyden takia ahtaalta. Kaapistoihin integroitavat kodinkoneet tekevät keittiön ilmeestä rauhallisen kokonaisuuden ja tyylikkään. Kuvien keittiöt löytyvät HTH:n keittiömallistosta.

Kuvat hth-keittio.fi

Valkoinen keittiö

Kaunis ja avara kokonaisuus. Keittiö on erotettu ruokapöydästä pienellä seinäkkeellä, joka tarjoaa samalla näkösuojaa tiskipöydälle. Valkoisia linjoja rikkoo luonnolliset puupaneelit. Keittiö on HTH-keittiöiden Soft white. Tutustu tarkemmin HTH-keittiömallistoon.

Kuva hth-keittio.fi

Musta kiiltää keittiössä

hth-keittio1

Kiiltävä musta tuo arvokkuuden tuntua tilaan. Niin myös tässä HTH keittiössä, jonka kruunaavat sivubaaripöydän pääällä oleva designvalaisin ja kristallinen liesituuletin. Tutustu tarkemmin valikoimiin valmistajan sivuilla.

Kuva hth-keittio.fi

Moderni kylpyhuone

hth-kylpyhuone1

Tämä Modern Space nimeä kantavat kylpyhuone kuuluu HTH kalustevalmistajan valikoimiin. Kalusteet ovat linjakkaita, moderneja ja käytännöllisiä kokonaisuuksia. Peileihin upotetut valaisimet tuovat raikkaan tuulahduksen tämän päivän tekniikkaa kylpyhuoneen kalusteissa. Tutustu tarkemmin valikoimiin valmistajan sivuilla.

Kuva hth-keittio.fi

Inspiroidu lisää

Rustiikkia ja rapsakkuutta

Tämä Göteborgin parhailla paikoilla sijaitseva hieman vajaa 100 neliön kerrostaloasunto hurmaa ihanilla rakennuksen alkuperää ja historiaa kunnioittavilla yksityiskohdillaan sekä rustiikkia hehkuvalla sisustustyylillään. Modernit vivahteet ja vanhat kalusteet luovat kodikkaan...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Ellos Home Bargo tuoli
Ellos Home
Bargo tuoliOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta