Search
Close this search box.

100€ shoppailurahaa

100euroa

Kolkuttelevat joulahjahankinnat jo mielessä tai haaveiletko itsellesi jostain designhankinnoista. Finnish Design Shopista saat nyt 100€ alennuksen kun teet ostoksia yli 500€ arvosta. Voit lunastaa alennuksen maksamisen yhteydessä koodilla ABHH461315. Kampanja on voimassa 12.–18.11.2015 ja koskee normaalihintaisia tuotteita ja uusia tilauksia. Valikoimissa nyt myös paljon ihania uutuuksia – shoppailemaan pääset tästä.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Sisustuksen valkoiset yksityiskohdat
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke